To je to što me zanima!

„Prdoprah doktora Proktora“ - prva dječja knjiga Jo Nesbøa!

Ne propustite "Prdoprah doktora Proktora“, prvu dječju knjigu Jo Nesbøa, koja je napokon stigla u Hrvatsku, a oduševljava i velike i male čitatelje!
Vidi originalni članak

Prva dječja knjiga  Jo Nesbøa, „Prdoprah doktora Proktora“, osvaja velike i male čitatelje!

To je priča u kojoj se radi o prdežu. Ne o onakvom malom puzavcu koji se lukavo ispusti pod satom matematike tako da nitko ne primijeti. Nipošto. Ovdje se radi o pucnju iz topa, o prdežu koji pregori rupu na hlačama i šalje male dječake u svemir – i natrag. I u njoj se još malo radi o zločestim blizancima, mongolskim vodenim voluharicama, dugačkim pudinzima od karamele i još dužim udavima. No najviše od svega u njoj se radi o tome što se događa kad se majušni Mrva s vatrenocrvenom kosom useli u Topovsku ulicu i sretne Lisu i gotovo ludog profesora jednog suncem okupanog dana malo prije 17. svibnja.

Ugodna knjiga za čitanje naglas u razredu i za djecu koja čitaju sama. Duhovite ilustracije Pera Dybviga savršeno upotpunjuju priču.
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Roman „Prdoprah doktora Proktora“ izazvao je pohvalne kritike norveških kritičara i nominaciju za norvešku nagradu za dječju književnost. Stoga je Nesbø odmah počeo pisati drugi pa i treći nastavak priča o Proktoru, znanstveniku koji je pokušao izumiti prah koji bi spriječio peludnu groznicu, a izumio je prah od kojeg se prdi!

Jo Nesbø, čovjek je koji je već desetak godina norveški pisac bestselera s milijunskim nakladama, a njegovi romani pripadaju u sam vrh moderne krimi-proze!

Fenomenalnu knjigu „Prdoprah doktora Proktoranaručite preko besplatnog broja 0800 43 23 za samo 99 kuna, a svi naručitelji, uz knjigu će dobiti i gratis šaljivi plakat!

Divlja i zabavna priča o nevaljalim i gojaznim dječacima iz susjedstva, anakondama i vjetrovima u želucu. Siguran sam da će ova knjiga izazvati puno dobrog smijeha među malima i velikima.
Morten Abrahamsen, VG

Idi na 24sata