Obavijesti

„Prdoprah doktora Proktora“ - prva dječja knjiga Jo Nesbøa!

„Prdoprah doktora Proktora“ - prva dječja knjiga Jo Nesbøa!
4

Ne propustite "Prdoprah doktora Proktora“, prvu dječju knjigu Jo Nesbøa, koja je napokon stigla u Hrvatsku, a oduševljava i velike i male čitatelje!

Prva dječja knjiga  Jo Nesbøa, „Prdoprah doktora Proktora“, osvaja velike i male čitatelje!

To je priča u kojoj se radi o prdežu. Ne o onakvom malom puzavcu koji se lukavo ispusti pod satom matematike tako da nitko ne primijeti. Nipošto. Ovdje se radi o pucnju iz topa, o prdežu koji pregori rupu na hlačama i šalje male dječake u svemir – i natrag. I u njoj se još malo radi o zločestim blizancima, mongolskim vodenim voluharicama, dugačkim pudinzima od karamele i još dužim udavima. No najviše od svega u njoj se radi o tome što se događa kad se majušni Mrva s vatrenocrvenom kosom useli u Topovsku ulicu i sretne Lisu i gotovo ludog profesora jednog suncem okupanog dana malo prije 17. svibnja.

Ugodna knjiga za čitanje naglas u razredu i za djecu koja čitaju sama. Duhovite ilustracije Pera Dybviga savršeno upotpunjuju priču.
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Roman „Prdoprah doktora Proktora“ izazvao je pohvalne kritike norveških kritičara i nominaciju za norvešku nagradu za dječju književnost. Stoga je Nesbø odmah počeo pisati drugi pa i treći nastavak priča o Proktoru, znanstveniku koji je pokušao izumiti prah koji bi spriječio peludnu groznicu, a izumio je prah od kojeg se prdi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jo Nesbø, čovjek je koji je već desetak godina norveški pisac bestselera s milijunskim nakladama, a njegovi romani pripadaju u sam vrh moderne krimi-proze!

Fenomenalnu knjigu „Prdoprah doktora Proktoranaručite preko besplatnog broja 0800 43 23 za samo 99 kuna, a svi naručitelji, uz knjigu će dobiti i gratis šaljivi plakat!

Divlja i zabavna priča o nevaljalim i gojaznim dječacima iz susjedstva, anakondama i vjetrovima u želucu. Siguran sam da će ova knjiga izazvati puno dobrog smijeha među malima i velikima.
Morten Abrahamsen, VG

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!