To je to što me zanima!

Prijavite se i osvojite članarinu u vrhunskom fitness centru

U novoj nagradnoj igri Zdrave Krave četiri će sretnika osvojiti Gold Card članarinu u fitness centru OrlandoFit Fitness Kaptol. Prijavite se i vratite tijelo u formu!
Vidi originalni članak

Zdrava Krava vas opet nagrađuje! Ovoga puta možete osvojiti Gold Card članarinu u fitness centru OrlandoFit Fitness Kaptol, koja uključuje neograničeno korištenje svih grupnih programa, fitness prostora i kardio zone. 

Registrirajte se, mailom nam pošaljite točan odgovor na nagradno pitanje i pričekajte 16. studeni kada ćemo objaviti imena četiri sretna dobitnika.

Nagradno pitanje potražite OVDJE.

Pravila nagradne igre pročitaj ovdje!

O nagradi

OrlandoFit Fitness Kaptol je fitness centar smješten u samom središtu grada sa osiguranim besplatnim parkingom u garaži Centra Kaptol, koji na svojih 800 m2 ujedinjuje vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga.

Cijeli prostor osmišljen je kao velika integrirana cjelina u kojoj će svatko pronaći najbolji sadržaj za sebe. Oni koji vole vježbati u grupi mogu izabrati različite grupne programe poput TRX-a, Indoor Cycling-a, Total body-a, Boxinga, Pilatesa, Strip Fit-a itd. Ukoliko više preferirate individualni rad, na raspolaganju imate vrhunske trenere koji će s vama raditi individualno i u potpunosti prilagoditi program i način rada vašim potrebama i mogućnostima.

Ljubiteljima klasičnog načina vježbanja u teretani je na raspolaganju preko 20 različitih vrsta trenažera (traka za trčanje, stepera, ekliptičkih trenažera, spinnera i bicikala) koji će vam sagorijeti sav stres i sve kalorije bez čekanja na red za spravu.

Ako se nakon napornog tjedna i treninga poželite opustiti, tamo vas očekuju masaže te Café, Protein & Fruit bar.

Za više informacije posjeti www.orlandofitnesskaptol.hr

Idi na 24sata