Obavijesti

Prijavite se i osvojite članarinu u vrhunskom fitness centru

Prijavite se i osvojite članarinu u vrhunskom fitness centru
1

U novoj nagradnoj igri Zdrave Krave četiri će sretnika osvojiti Gold Card članarinu u fitness centru OrlandoFit Fitness Kaptol. Prijavite se i vratite tijelo u formu!

Zdrava Krava vas opet nagrađuje! Ovoga puta možete osvojiti Gold Card članarinu u fitness centru OrlandoFit Fitness Kaptol, koja uključuje neograničeno korištenje svih grupnih programa, fitness prostora i kardio zone. 

Registrirajte se, mailom nam pošaljite točan odgovor na nagradno pitanje i pričekajte 16. studeni kada ćemo objaviti imena četiri sretna dobitnika.

Nagradno pitanje potražite OVDJE.

Pravila nagradne igre pročitaj ovdje!

O nagradi

OrlandoFit Fitness Kaptol je fitness centar smješten u samom središtu grada sa osiguranim besplatnim parkingom u garaži Centra Kaptol, koji na svojih 800 m2 ujedinjuje vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga.

Cijeli prostor osmišljen je kao velika integrirana cjelina u kojoj će svatko pronaći najbolji sadržaj za sebe. Oni koji vole vježbati u grupi mogu izabrati različite grupne programe poput TRX-a, Indoor Cycling-a, Total body-a, Boxinga, Pilatesa, Strip Fit-a itd. Ukoliko više preferirate individualni rad, na raspolaganju imate vrhunske trenere koji će s vama raditi individualno i u potpunosti prilagoditi program i način rada vašim potrebama i mogućnostima.

Ljubiteljima klasičnog načina vježbanja u teretani je na raspolaganju preko 20 različitih vrsta trenažera (traka za trčanje, stepera, ekliptičkih trenažera, spinnera i bicikala) koji će vam sagorijeti sav stres i sve kalorije bez čekanja na red za spravu.

Ako se nakon napornog tjedna i treninga poželite opustiti, tamo vas očekuju masaže te Café, Protein & Fruit bar.

Za više informacije posjeti www.orlandofitnesskaptol.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.