To je to što me zanima!

Pripremljen kulinarski show povodom 10. godišnjice

Giuseppe Daddio, glavni kuhar i zaštitno lice Bille, ponovno je gostovao u Hrvatskoj i kuhao za sve uzvanike na proslavi 10. godina Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore
Vidi originalni članak

Povodom proslave 10. godišnjice rada Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, BILLA Hrvatska pripremila je specifičan kulinarski show, zahvaljujući kojem je u Hrvatskoj ponovno gostovala svjetska kulinarska zvijezda, Giuseppe Daddio, ujedno i zaštitno lice BILLE. 

U ulozi glavnog kuhara, Giuseppe Daddio je svim uzvanicima proslave Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, pripremao primamljiva i ukusna jela od svježih namirnica iz BILLE. 

Tako su se prilikom proslave na meniju pronašla jela poput telećih medaljona s pireom od krumpira, tartufima i povrćem, rigatoni s patlidžanom, rajčicom i mozzarellom, rižoto s bijelim tartufom, parmezanom i maslinovim uljem, pečena prasetina sa špinatom, narančom i pinjolima te čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom.

Ovom prigodom želimo čestitati Njemačko-hrvatskoj industrijskoj i trgovinskoj komori na 10 godina uspješnog rada tijekom kojeg je uvijek pružala potporu u poslovanju mnogim subjektima pa tako i BILLI d.o.o. te poželjeti još mnogo godina rada i razvoja dosadašnje suradnje.“, izjavio je prigodom događanja Velimir Smetko, Rukovoditelj Marketinga BILLA Hrvatska.

Giuseppe Daddio, kuhar koji je u svojoj karijeri do sada kuhao za mnoge svjetske zvijezde,  gostovao je u Hrvatskoj prije tri mjeseca kada  je oduševio mnoge Zagrepčane svojim kulinarskim čarolijama prilikom cooking showa koje je BILLA Hrvatska organizirala na nekoliko lokacija u gradu.

BILLA Hrvatska kod kupaca je prepoznata kao sinonim za svježe i kvalitetne prehrambene proizvode, a u Hrvatskoj trenutno ima 58 supermarketa i oko 1800 zaposlenih, a planovi poslovanja uključuju daljnje investiranje u Hrvatskoj, preuređenja starih te otvorenja novih supermarketa.

Dolaskom na hrvatsko tržište BILLA je donijela mnoge novitete u načinu poslovanja i visoki REWE standard - fokus na ponudu svježih proizvoda, nov način izlaganja i ponude, promjene trendova u komunikaciji s kupcima na svim razinama, uvođenje loyalty programa, predstavljanje koncepta privatne robne marke.

BILLA Hrvatska članica je REWE International AG koja je tržišni maloprodajni lider u Austriji u segmentu maloprodaje prehrambenih proizvoda i drogerija te jedan od najvećih poslodavaca u Austriji. Danas za REWE Grupu radi cca 326.000 zaposlenika u 16 europskih zemalja.

Idi na 24sata