Obavijesti

Pripremljen kulinarski show povodom 10. godišnjice

Pripremljen kulinarski show povodom 10. godišnjice
10

Giuseppe Daddio, glavni kuhar i zaštitno lice Bille, ponovno je gostovao u Hrvatskoj i kuhao za sve uzvanike na proslavi 10. godina Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore

Povodom proslave 10. godišnjice rada Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, BILLA Hrvatska pripremila je specifičan kulinarski show, zahvaljujući kojem je u Hrvatskoj ponovno gostovala svjetska kulinarska zvijezda, Giuseppe Daddio, ujedno i zaštitno lice BILLE. 

U ulozi glavnog kuhara, Giuseppe Daddio je svim uzvanicima proslave Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, pripremao primamljiva i ukusna jela od svježih namirnica iz BILLE. 

Tako su se prilikom proslave na meniju pronašla jela poput telećih medaljona s pireom od krumpira, tartufima i povrćem, rigatoni s patlidžanom, rajčicom i mozzarellom, rižoto s bijelim tartufom, parmezanom i maslinovim uljem, pečena prasetina sa špinatom, narančom i pinjolima te čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom.

Ovom prigodom želimo čestitati Njemačko-hrvatskoj industrijskoj i trgovinskoj komori na 10 godina uspješnog rada tijekom kojeg je uvijek pružala potporu u poslovanju mnogim subjektima pa tako i BILLI d.o.o. te poželjeti još mnogo godina rada i razvoja dosadašnje suradnje.“, izjavio je prigodom događanja Velimir Smetko, Rukovoditelj Marketinga BILLA Hrvatska.

Giuseppe Daddio, kuhar koji je u svojoj karijeri do sada kuhao za mnoge svjetske zvijezde,  gostovao je u Hrvatskoj prije tri mjeseca kada  je oduševio mnoge Zagrepčane svojim kulinarskim čarolijama prilikom cooking showa koje je BILLA Hrvatska organizirala na nekoliko lokacija u gradu.

BILLA Hrvatska kod kupaca je prepoznata kao sinonim za svježe i kvalitetne prehrambene proizvode, a u Hrvatskoj trenutno ima 58 supermarketa i oko 1800 zaposlenih, a planovi poslovanja uključuju daljnje investiranje u Hrvatskoj, preuređenja starih te otvorenja novih supermarketa.

Dolaskom na hrvatsko tržište BILLA je donijela mnoge novitete u načinu poslovanja i visoki REWE standard - fokus na ponudu svježih proizvoda, nov način izlaganja i ponude, promjene trendova u komunikaciji s kupcima na svim razinama, uvođenje loyalty programa, predstavljanje koncepta privatne robne marke.

BILLA Hrvatska članica je REWE International AG koja je tržišni maloprodajni lider u Austriji u segmentu maloprodaje prehrambenih proizvoda i drogerija te jedan od najvećih poslodavaca u Austriji. Danas za REWE Grupu radi cca 326.000 zaposlenika u 16 europskih zemalja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori