To je to što me zanima!

3 ideje za ručak koji će vaši ukućani obožavati

Svaki dan muku mučite što opet skuhati? Olakšat ćemo vam barem plan za idućih nekoliko dana s idejama za ručak u kojima će uživati i mali i veliki.
Vidi originalni članak

Tjedni burger

Burgere smo svi nekako navikli jesti vikendom, na rođendanima, roštiljima i raznim druženjima. Ali zašto svakih nekoliko tjedana ne biste svojim ukućanima pripremili „tjedni burger“. Malo varajte i uštedite na vremenu s gotovim pecivima, majonezu zamijenite zdravijom opcijom - mješavinom grčkog jogurta, kečap svježom rajčicom i dodajte barem tri vrste različitog povrća. Za meso se uputite u mesnicu Ravlić gdje ćete pronaći savršeni Slavonski burger s komadićima slanine i kulena pa za svoj burger čak ne morate pripremiti ni slaninu.

Roštilj tjestenina

Dvije stvari koje baš svi vole spojene u jedan prefini ručak. Brza priprema, kremasti umak i roštilj kobasice s kulenom i slaninom koje daju poseban okus i miris - ne može bolje od ovoga. Skuhajte omiljenu tjesteninu, a slavonske roštiljke Ravlić narežite na kolutiće, ispecite na grill tavi i pomiješajte s komadima pečene paprike. Jednostavan umak od sira napravite tako da zagrijete naribani sir i grčki jogurt na laganoj vatri dok se sir ne otopi. Možete dodati i koje god povrće imate kod kuće.

Slavonski ćevapi

Proglasite petak u vašem domu danom ćevapa i zaputite se u najbližu mesnicu Ravlić po najfinije slavonske ćevape s dodatkom kulena i slanine. Poslužite uz gotovi somun ili pečene krumpiriće i veliku zdjelu zelene salate. Ne može brže, jednostavnije i ukusnije od ovoga.

Tko kaže da kuhanje mora biti komplicirano? Svi mesni proizvodi za ove ideje dio su nove linije Slavonski okusi roštilja mesnica Ravlić, a možete ih pronaći u više od 50 mesnica Ravlić diljem Hrvatske.

 

 

Idi na 24sata