Obavijesti

Promo sadržaj

3 ideje za ručak koji će vaši ukućani obožavati

3 ideje za ručak koji će vaši ukućani obožavati
3

Svaki dan muku mučite što opet skuhati? Olakšat ćemo vam barem plan za idućih nekoliko dana s idejama za ručak u kojima će uživati i mali i veliki.

Tjedni burger

Burgere smo svi nekako navikli jesti vikendom, na rođendanima, roštiljima i raznim druženjima. Ali zašto svakih nekoliko tjedana ne biste svojim ukućanima pripremili „tjedni burger“. Malo varajte i uštedite na vremenu s gotovim pecivima, majonezu zamijenite zdravijom opcijom - mješavinom grčkog jogurta, kečap svježom rajčicom i dodajte barem tri vrste različitog povrća. Za meso se uputite u mesnicu Ravlić gdje ćete pronaći savršeni Slavonski burger s komadićima slanine i kulena pa za svoj burger čak ne morate pripremiti ni slaninu.

Roštilj tjestenina

Dvije stvari koje baš svi vole spojene u jedan prefini ručak. Brza priprema, kremasti umak i roštilj kobasice s kulenom i slaninom koje daju poseban okus i miris - ne može bolje od ovoga. Skuhajte omiljenu tjesteninu, a slavonske roštiljke Ravlić narežite na kolutiće, ispecite na grill tavi i pomiješajte s komadima pečene paprike. Jednostavan umak od sira napravite tako da zagrijete naribani sir i grčki jogurt na laganoj vatri dok se sir ne otopi. Možete dodati i koje god povrće imate kod kuće.

Slavonski ćevapi

Proglasite petak u vašem domu danom ćevapa i zaputite se u najbližu mesnicu Ravlić po najfinije slavonske ćevape s dodatkom kulena i slanine. Poslužite uz gotovi somun ili pečene krumpiriće i veliku zdjelu zelene salate. Ne može brže, jednostavnije i ukusnije od ovoga.

Tko kaže da kuhanje mora biti komplicirano? Svi mesni proizvodi za ove ideje dio su nove linije Slavonski okusi roštilja mesnica Ravlić, a možete ih pronaći u više od 50 mesnica Ravlić diljem Hrvatske.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.