To je to što me zanima!

5 najboljih televizora za potpuni sportski doživljaj

Uz LG televizore s lakoćom pratite brzo kretanje igrača na terenu te nagle promjene kadrova bez promjene u kvaliteti slike, a zahvaljujući raznim sportskim funkcijama praite Europsko nogometno prvenstvo kako i priliči pravom ljubitelju sporta
Vidi originalni članak

Kada je riječ o kupovini televizora za praćenje omiljenih sportskih događaja, za dobar odabir potrebno je uzeti u obzir više toga od same kvalitete slike i prikaza boja.

Ako ste jedan od onih koji razmišlja o kupovini novog televizora dobro je znati da će Vam biti potreban onaj televizor koji će se odlično nositi s prikazom svih brzih akcija i promjena na terenu - bez zamućenja.

5 najboljih televizora za praćenje omiljenih utakmica

1. Televizor LG 43UP75003LF  – stvarno iskustvo uz nestvarnu sportsku interakciju!

Osim što pruža živopisne boje i precizne detalje, zahvaljujući Active HDR značajki uživat ćete u svojim omiljenim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti. Uz ovaj LG 43UP75003LF doživjet ćete uzbudljivo sportsko iskustvo.

Značajka Bluetooth Surround Ready daje Vam osjećaj i doživljaj igre kao da pratite utakmicu sa tribina na stadionu.

Ugrađena Sports Alert funkcija sportskog podsjetnika obaviještava o važnim utakmicama Vaših omiljenih sportskih momčadi, bez obzira koji sadržaj u to vrijeme gledali.

Vrhunski a5 AI 4K procesor uklonit će sve videosmetnje i unaprijedit će slike niske razlučivosti, te će stvoriti kvalitetu gotovo istu kao 4K. Također zna kada, gdje i kako poboljšati zvuk, stvarajući virtualni prostorni zvuk za izvanredno iskustvo praćenja omiljenih utakmica.

 

2. Televizor LG 49NANO813NA – čiste boje za nevjerojatne akcije!

Doživite sjajnije i jasnije vizualno iskustvo uz 4K razlučivost upotpunjenu vrhunskom NanoCell tehnologijom.

Četverojezgreni 4K procesor uklonit će sve potencijane smetnje i na taj način stvoriti dinamične boje i vrhunski kontrast, a sadržaj niske razlučivosti reproducirat će uz kvalitetnu sliku gotovo istu kao 4K. Nanočestice u LG televizoru ne predstavljaju fotobiološku LED opasnost, čime su Vaše oči zaštićene od emitiranog svjetla, a u isto vrijeme sve RGB boje su potpuno čiste.



Pure Colors značajka NanoCell televizora omogućuje Vam gledanje utakmica iz svih kutova uz precizne boje bez izobličenja.

Sports Alert omogućava uživanje u udobnosti Vašeg doma zahvaljujući podsjetniku koji će Vas obavijestiti o temrinu važne utakmice kako je ne biste propustili. Odličan sportski podsjetnik će također voditi brigu prije, tijekom i na kraju drugih važnih utakmica koje ste odlučili pratiti u stvarnom vremenu. Nevjerojatan 49 inčni televizor pružit će Vam nevjerojatno i nezaboravno iskustvo gledanja omiljenih utakmica u udobnosti Vašeg doma.

 

3. Televizor LG OLED55A13LA  - vrhunska kvaliteta slike za vrhunski sportski osjećaj!

Nevjerojatni samoosvjetljujući pikseli ovog LG televizora prikazuju brze sportske akcije s manje zamućenja u usporedbi s LED televizorima s pozadinskim osvjetljenjem.

OLED Motion Pro tehnologija ubacuje crne podatke prilagodljivog trajanja kako bi se smanjilo zamućenje pri pokretu. Zahvaljujući ovim naprednim značajkama gledat ćete besprijekorne akcije i dobiti jasnije iskustvo gledanja nego ikada prije. Svjedočite brzim i suptilnim detaljima igre uz jasnije iskustvo praćenja čak i kod brzih sportova.

Sports Alert - vrhunski sportski podsjetnik stvoren je za prave ljubitelje sporta - omogućuje Vama i Vašem društvu praćenje utakmica omiljenih momčadi u stvarnom vremenu, te zaprimanje obavijesti o rezultatima, rasporedu i vremenu početka raznih utakmica prije, tijekom i nakon utakmica.

Uz opciju automatskog ažuriranja zaboravite na neizvjesnost i pretraživanje kanala. Uživajte gledajući utakmice na vrhunskom 55 inčnom LG OLED55A13LA televizoru i navijajte zahvaljujući njegovoj izvanrednoj tehnologiji.

 

4. Televizor LG 75NANO753PA – 8 milijuna piksela i 8 milijuna razloga za navijanje!

Vrhunski 75 inčni televizor s naprednom NanoCell tehnologijom i Real 4K razlučivošću kojoa nadilazi međunarodne standarde. Televizor LG NanoCell koristi nanočestice, vlastitu prepoznatljivu Nano tehnologiju, za filtriranje i pročišćavanje boja uklanjajući nečistoće s RGB valnih duljina. To znači da će se na ekranu prikazivati samo čiste i precizne boje. Rezultat je živopisnija i realističnija slika koja će oživjeti Vaš sadržaj i pružiti uzbudljivo iskustvo gledanja utakmica.

Nano Sport performanse omogućuju bežićno spajanje na bluetooth zvučnike, pa će sve sportske akcije zvučati bogatije i realnije, te ćete dovesti cijelu atmosferu stadiona u Vaš dom.

Sports Alert – sportski podsjetnik koji Vas obavještava o odabranim utakmicama, prije, za vrijeme i nakon njih – uz njega nećete propustiti utakmice omiljene ekipe i važne detalje drugih utakmica u tijeku.

 

5. Televizor LG OLED65G13LA – vrhunska tehnologija za vrhunsku izvedbu!

Nevjerojatan 65 inčni OLED televizor, dobitnik nagrada za ekološki dizajn i održive tehnologije i njegovi samoosvjetljujući pikseli evoluirali su u toj mjeri za prikaz još spektakularnije kvalitete slike, a vrhunske tehnologije unaprijedile su sve ono što volite na Vašem televizoru.

Potpuno nova generacija OLED zaslona uključuje tanki dodatni sloj i jači emitivni materijal, pa je rezultat toga još jasnija, svjetlija i oštrija slika i nevjerojatno jasni sadržaj uključujući i vrhunski prikaz sportskih utakmica u potpuno realnom sjaju.

Ovaj televizor svaki sportski događaj čini iskustvom koje oduzima dah. Široki kut gledanja omogućuje sjajan pogled iz bilo kojeg dijela prostorije, a svaka izvedba Vaših sportskih junaka izgledat će kao da ste s njima na terenu.

OLED Motion Pro ubacuje crne podatke prilagodljivog trajanja kako bi se smanjilo zamućenje pri pokretu. Zahvaljujući naprednim značajkama pratit ćete akcije na terenu u besprijekornom sjaju i izvedbi i ostvariti jasnije iskustvo gledanja nego ikada prije. Svjedočite brzim i suptilnim detaljima igre u svakoj vrsti sporta čak i kod brzih sportova.

Sports Alert kao vrhunski sportski podsjetnik stvoren je za prave ljubitelje sporta – uhvatite svaki trenutak omiljenih ekipa.

Registrirajte se i zaprimajte sve sportske obavijesti o sadržajima koji Vas zanimaju, te pratite utakmice omiljenih momčadi zahvaljujući automatskom ažuriranju.

Odabirom LG televizora sa sportskim funkcijama zasigurno nećete pogiješiti. Pozovite Vaše prijatelje na izvanredan užitak gledanja utakmica u Vašem domu ili Vašem ugostiteljskom objektu i priuštite svima nezaboravno iskustvo o kojemu će se pričati.

Izaberite i naručite već danas vrhunski model LG televizora na web trgovini Makromikro grupe gdje traje prigodna akcija televizora povodom Europskog nogometnog prvenstva.

Idi na 24sata