Obavijesti

Promo sadržaj

5 najboljih televizora za potpuni sportski doživljaj

5 najboljih televizora za potpuni sportski doživljaj
6

Uz LG televizore s lakoćom pratite brzo kretanje igrača na terenu te nagle promjene kadrova bez promjene u kvaliteti slike, a zahvaljujući raznim sportskim funkcijama praite Europsko nogometno prvenstvo kako i priliči pravom ljubitelju sporta

Kada je riječ o kupovini televizora za praćenje omiljenih sportskih događaja, za dobar odabir potrebno je uzeti u obzir više toga od same kvalitete slike i prikaza boja.

Ako ste jedan od onih koji razmišlja o kupovini novog televizora dobro je znati da će Vam biti potreban onaj televizor koji će se odlično nositi s prikazom svih brzih akcija i promjena na terenu - bez zamućenja.

5 najboljih televizora za praćenje omiljenih utakmica

1. Televizor LG 43UP75003LF  – stvarno iskustvo uz nestvarnu sportsku interakciju!

Osim što pruža živopisne boje i precizne detalje, zahvaljujući Active HDR značajki uživat ćete u svojim omiljenim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti. Uz ovaj LG 43UP75003LF doživjet ćete uzbudljivo sportsko iskustvo.

Značajka Bluetooth Surround Ready daje Vam osjećaj i doživljaj igre kao da pratite utakmicu sa tribina na stadionu.

Ugrađena Sports Alert funkcija sportskog podsjetnika obaviještava o važnim utakmicama Vaših omiljenih sportskih momčadi, bez obzira koji sadržaj u to vrijeme gledali.

Vrhunski a5 AI 4K procesor uklonit će sve videosmetnje i unaprijedit će slike niske razlučivosti, te će stvoriti kvalitetu gotovo istu kao 4K. Također zna kada, gdje i kako poboljšati zvuk, stvarajući virtualni prostorni zvuk za izvanredno iskustvo praćenja omiljenih utakmica.

 

2. Televizor LG 49NANO813NA – čiste boje za nevjerojatne akcije!

Doživite sjajnije i jasnije vizualno iskustvo uz 4K razlučivost upotpunjenu vrhunskom NanoCell tehnologijom.

Četverojezgreni 4K procesor uklonit će sve potencijane smetnje i na taj način stvoriti dinamične boje i vrhunski kontrast, a sadržaj niske razlučivosti reproducirat će uz kvalitetnu sliku gotovo istu kao 4K. Nanočestice u LG televizoru ne predstavljaju fotobiološku LED opasnost, čime su Vaše oči zaštićene od emitiranog svjetla, a u isto vrijeme sve RGB boje su potpuno čiste.



Pure Colors značajka NanoCell televizora omogućuje Vam gledanje utakmica iz svih kutova uz precizne boje bez izobličenja.

Sports Alert omogućava uživanje u udobnosti Vašeg doma zahvaljujući podsjetniku koji će Vas obavijestiti o temrinu važne utakmice kako je ne biste propustili. Odličan sportski podsjetnik će također voditi brigu prije, tijekom i na kraju drugih važnih utakmica koje ste odlučili pratiti u stvarnom vremenu. Nevjerojatan 49 inčni televizor pružit će Vam nevjerojatno i nezaboravno iskustvo gledanja omiljenih utakmica u udobnosti Vašeg doma.

 

3. Televizor LG OLED55A13LA  - vrhunska kvaliteta slike za vrhunski sportski osjećaj!

Nevjerojatni samoosvjetljujući pikseli ovog LG televizora prikazuju brze sportske akcije s manje zamućenja u usporedbi s LED televizorima s pozadinskim osvjetljenjem.

OLED Motion Pro tehnologija ubacuje crne podatke prilagodljivog trajanja kako bi se smanjilo zamućenje pri pokretu. Zahvaljujući ovim naprednim značajkama gledat ćete besprijekorne akcije i dobiti jasnije iskustvo gledanja nego ikada prije. Svjedočite brzim i suptilnim detaljima igre uz jasnije iskustvo praćenja čak i kod brzih sportova.

Sports Alert - vrhunski sportski podsjetnik stvoren je za prave ljubitelje sporta - omogućuje Vama i Vašem društvu praćenje utakmica omiljenih momčadi u stvarnom vremenu, te zaprimanje obavijesti o rezultatima, rasporedu i vremenu početka raznih utakmica prije, tijekom i nakon utakmica.

Uz opciju automatskog ažuriranja zaboravite na neizvjesnost i pretraživanje kanala. Uživajte gledajući utakmice na vrhunskom 55 inčnom LG OLED55A13LA televizoru i navijajte zahvaljujući njegovoj izvanrednoj tehnologiji.

 

4. Televizor LG 75NANO753PA – 8 milijuna piksela i 8 milijuna razloga za navijanje!

Vrhunski 75 inčni televizor s naprednom NanoCell tehnologijom i Real 4K razlučivošću kojoa nadilazi međunarodne standarde. Televizor LG NanoCell koristi nanočestice, vlastitu prepoznatljivu Nano tehnologiju, za filtriranje i pročišćavanje boja uklanjajući nečistoće s RGB valnih duljina. To znači da će se na ekranu prikazivati samo čiste i precizne boje. Rezultat je živopisnija i realističnija slika koja će oživjeti Vaš sadržaj i pružiti uzbudljivo iskustvo gledanja utakmica.

Nano Sport performanse omogućuju bežićno spajanje na bluetooth zvučnike, pa će sve sportske akcije zvučati bogatije i realnije, te ćete dovesti cijelu atmosferu stadiona u Vaš dom.

Sports Alert – sportski podsjetnik koji Vas obavještava o odabranim utakmicama, prije, za vrijeme i nakon njih – uz njega nećete propustiti utakmice omiljene ekipe i važne detalje drugih utakmica u tijeku.

 

5. Televizor LG OLED65G13LA – vrhunska tehnologija za vrhunsku izvedbu!

Nevjerojatan 65 inčni OLED televizor, dobitnik nagrada za ekološki dizajn i održive tehnologije i njegovi samoosvjetljujući pikseli evoluirali su u toj mjeri za prikaz još spektakularnije kvalitete slike, a vrhunske tehnologije unaprijedile su sve ono što volite na Vašem televizoru.

Potpuno nova generacija OLED zaslona uključuje tanki dodatni sloj i jači emitivni materijal, pa je rezultat toga još jasnija, svjetlija i oštrija slika i nevjerojatno jasni sadržaj uključujući i vrhunski prikaz sportskih utakmica u potpuno realnom sjaju.

Ovaj televizor svaki sportski događaj čini iskustvom koje oduzima dah. Široki kut gledanja omogućuje sjajan pogled iz bilo kojeg dijela prostorije, a svaka izvedba Vaših sportskih junaka izgledat će kao da ste s njima na terenu.

OLED Motion Pro ubacuje crne podatke prilagodljivog trajanja kako bi se smanjilo zamućenje pri pokretu. Zahvaljujući naprednim značajkama pratit ćete akcije na terenu u besprijekornom sjaju i izvedbi i ostvariti jasnije iskustvo gledanja nego ikada prije. Svjedočite brzim i suptilnim detaljima igre u svakoj vrsti sporta čak i kod brzih sportova.

Sports Alert kao vrhunski sportski podsjetnik stvoren je za prave ljubitelje sporta – uhvatite svaki trenutak omiljenih ekipa.

Registrirajte se i zaprimajte sve sportske obavijesti o sadržajima koji Vas zanimaju, te pratite utakmice omiljenih momčadi zahvaljujući automatskom ažuriranju.

Odabirom LG televizora sa sportskim funkcijama zasigurno nećete pogiješiti. Pozovite Vaše prijatelje na izvanredan užitak gledanja utakmica u Vašem domu ili Vašem ugostiteljskom objektu i priuštite svima nezaboravno iskustvo o kojemu će se pričati.

Izaberite i naručite već danas vrhunski model LG televizora na web trgovini Makromikro grupe gdje traje prigodna akcija televizora povodom Europskog nogometnog prvenstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!