To je to što me zanima!

Božanstvena krema s prirodnim sastojcima, pomlađuje, regenerira i osvježava ten

Da li ste umorni od bacanja novca na razne kozmetičke proizvode, koji ne ispunjavaju obećane rezultate? Imamo dobre novosti za vas! Jednostavan trik, koji će pomoći vašoj koži da izgleda mladoliko i obnovljeno.
Vidi originalni članak

Sakrijete godine i uživajte u mladolikom izgledu  

Tri nova istraživanja su dokazala, da svakodnevna tjelovježba može ubrzati proces obnavljanja kože i čuvati je od starenja. Fizička aktivnost poboljšava krvotok, što omogućava lakšu dostupnost kisika i hranjivih sastojaka u stanice kože. Pored toga tjelovježba potiče proizvodnju kolagena, koji je ključan sastojak da bi sačuvali elastičnost i čvrstoću kože.  

Kako uključiti vježbanje u vašu svakodnevnu rutinu? 

Nije potrebno da ste prijavljeni u fitnes klub ili da počnete s teškim treninzima. Svaka vrsta vježbe, koja vam odgovara, bit će dovoljna da postignete pozitivne efekte na kožu. Možete se odlučiti za šetnju u prirodi, jogu, ples ili bilo koji drugi oblik aktivnosti, koju volite. Bitno je da ste aktivniji i da redovito vježbate.  

Dodatni savjeti za zdravu kožu 

Pored vježbe postoje i drugi načini, da poboljšate zdravlje svoje kože. Bitno je da pijete dovoljno vode, izbjegavajte pušenje i pretjerano izlaganje suncu. Pored toga, upotrebljavajte proizvode za njegu kože, koji sadrže prirodne sastojke, kao što je bademovo ulje, hijaluronska kiselina i vazelin. 

Kao i vježba, njega je ključna za održavanje mladolike i sjajnije kože. Krema protiv bora 4D Hyaluron je jedan od najomiljenijih proizvoda na tržištu koji pruža brojne prednosti za zdravlje kože.   

S KODOM ZA POPUST JE ČAK 14 % POVOLJNIJA 

Ako na internet stranici www.luxfactor.com ili putem telefonskog broja: 01 330 93 65  upišete kod SATA14, na cjelokupnu kupovinu ćete ostvariti čak 14 % popusta. Popusti su kod kozmetičkih proizvoda Lux-Factora iznimno rijetki, stoga iskoristite tu ugodnost za povoljniju kupovinu. Pažnja! Kod za popust vrijedi samo još do ponedjeljka, 15. svibnja.  

Deset razloga, zašto bi morali razmisliti o uključivanju te kreme u vašu svakodnevnu njegu kože: 

1. Povećava hidrataciju kože 

4D Hyaluron krema sadrži hijaluronsku kiselinu, koja pomaže koži da zadrži vlagu i istovremeno je vlaži. To smanjuje pojavljivanje bora, a povećava elastičnost kože. 

2. Potiče proizvodnju kolagena 

Krema sadrži i sastojke koji potiču proizvodnju kolagena. Kolagen je bjelančevina, koja održava kožu elastičnom, zato je iznimno bitno da ga imamo dovoljno. 

3. Smanjuje pojavljivanje malih linija i borica  

Sastojci u kremi smanjuju tanke linije i bore, zato je ta krema idealna za sve, koji se žele boriti sa znacima starenja.  

4. Poboljšava tonus kože 

Upotreba kreme protiv bora 4D Hyaluron može poboljšati tonus kože i vratiti joj zdravi sjaj. 

5. Štiti kožu pred slobodnim radikalima 

Sadrži i antioksidante, koji štite kožu od slobodnih radikala, koji mogu oštetiti stanice kože. 

6. Smanjuje upalu i crvenilo 

Sastojci u kremi imaju protuupalna svojstva, koja pomažu smanjiti upale i crvenilo na koži. 

7. Poboljšava teksturu kože 

Redovita upotreba kreme može poboljšati teksturu kože i vratiti joj glatkost i mekoću. 

8. Lagana i brzo se upija 

Krema je lagana i brzo se upija, što znači da se brzo upije u kožu i ne ostavlja masne tragove.

9. Primjerena za sve tipove kože 

Primjerena je sve tipove kože, uključujući i suhu i osjetljivu kožu. 

10. Upotreba kreme - preventivno 

I ako možda sada i nemate problema s borama, krema 4D Hyaluron će djelovati i preventivno,  odlično će se pobrinuti da izbjegnete starenje kože, jer će je pravilno zaštititi i navlažiti.

Krema s prirodnim sastojcima za savršeno mladoliku kožu 

Krema 4D Hyaluron može smanjiti izgled bora i drugih znakova starenja na koži. Pored toga ima i brojne druge prednosti za zdravlje kože, kao što je povećana hidratacija, bolji tonus i tekstura kože te zaštita pred slobodnim radikalima.  

Kod izbora kreme protiv bora je bitno odlučiti se za proizvod koji je primjeren za vaš tip kože i sadrži sastojke, koji će doista poboljšati stanje vaše kože. Krema protiv bora 4D Hyaluron je popularan odabir, jer je dokazano klinički učinkovita i primjerena za sve tipove kože.

Učinkovita krema za lice, koja vraća mladoliki sjaj koži 

Prilikom upotrebe kreme protiv bora, da bi ostvarili najbolje rezultate, je bitno biti dosljedan i slijediti uputama za upotrebu. Redovita upotreba kreme pomaže pri očuvanju mladolike i sjajne kože, i smanjuje znakove starenja.

Ako želite poboljšati stanje svoje kože i boriti se sa znacima starenja, probajte uključiti kremu protiv bora 4D Hyaluron u svoju svakodnevnu njegu kože, vaša koža će vam biti zahvalna. Možete je naručiti na internet stranici www.luxfactor.com  ili preko broja telefona: 01 330 93 65

Idi na 24sata