Obavijesti

Promo sadržaj

Božanstvena krema s prirodnim sastojcima, pomlađuje, regenerira i osvježava ten

Božanstvena krema s prirodnim sastojcima, pomlađuje, regenerira i osvježava ten
8

Da li ste umorni od bacanja novca na razne kozmetičke proizvode, koji ne ispunjavaju obećane rezultate? Imamo dobre novosti za vas! Jednostavan trik, koji će pomoći vašoj koži da izgleda mladoliko i obnovljeno.

Sakrijete godine i uživajte u mladolikom izgledu  

Tri nova istraživanja su dokazala, da svakodnevna tjelovježba može ubrzati proces obnavljanja kože i čuvati je od starenja. Fizička aktivnost poboljšava krvotok, što omogućava lakšu dostupnost kisika i hranjivih sastojaka u stanice kože. Pored toga tjelovježba potiče proizvodnju kolagena, koji je ključan sastojak da bi sačuvali elastičnost i čvrstoću kože.  

Kako uključiti vježbanje u vašu svakodnevnu rutinu? 

Nije potrebno da ste prijavljeni u fitnes klub ili da počnete s teškim treninzima. Svaka vrsta vježbe, koja vam odgovara, bit će dovoljna da postignete pozitivne efekte na kožu. Možete se odlučiti za šetnju u prirodi, jogu, ples ili bilo koji drugi oblik aktivnosti, koju volite. Bitno je da ste aktivniji i da redovito vježbate.  

Dodatni savjeti za zdravu kožu 

Pored vježbe postoje i drugi načini, da poboljšate zdravlje svoje kože. Bitno je da pijete dovoljno vode, izbjegavajte pušenje i pretjerano izlaganje suncu. Pored toga, upotrebljavajte proizvode za njegu kože, koji sadrže prirodne sastojke, kao što je bademovo ulje, hijaluronska kiselina i vazelin. 

Kao i vježba, njega je ključna za održavanje mladolike i sjajnije kože. Krema protiv bora 4D Hyaluron je jedan od najomiljenijih proizvoda na tržištu koji pruža brojne prednosti za zdravlje kože.   

S KODOM ZA POPUST JE ČAK 14 % POVOLJNIJA 

Ako na internet stranici www.luxfactor.com ili putem telefonskog broja: 01 330 93 65  upišete kod SATA14, na cjelokupnu kupovinu ćete ostvariti čak 14 % popusta. Popusti su kod kozmetičkih proizvoda Lux-Factora iznimno rijetki, stoga iskoristite tu ugodnost za povoljniju kupovinu. Pažnja! Kod za popust vrijedi samo još do ponedjeljka, 15. svibnja.  

Deset razloga, zašto bi morali razmisliti o uključivanju te kreme u vašu svakodnevnu njegu kože: 

1. Povećava hidrataciju kože 

4D Hyaluron krema sadrži hijaluronsku kiselinu, koja pomaže koži da zadrži vlagu i istovremeno je vlaži. To smanjuje pojavljivanje bora, a povećava elastičnost kože. 

2. Potiče proizvodnju kolagena 

Krema sadrži i sastojke koji potiču proizvodnju kolagena. Kolagen je bjelančevina, koja održava kožu elastičnom, zato je iznimno bitno da ga imamo dovoljno. 

3. Smanjuje pojavljivanje malih linija i borica  

Sastojci u kremi smanjuju tanke linije i bore, zato je ta krema idealna za sve, koji se žele boriti sa znacima starenja.  

4. Poboljšava tonus kože 

Upotreba kreme protiv bora 4D Hyaluron može poboljšati tonus kože i vratiti joj zdravi sjaj. 

5. Štiti kožu pred slobodnim radikalima 

Sadrži i antioksidante, koji štite kožu od slobodnih radikala, koji mogu oštetiti stanice kože. 

6. Smanjuje upalu i crvenilo 

Sastojci u kremi imaju protuupalna svojstva, koja pomažu smanjiti upale i crvenilo na koži. 

7. Poboljšava teksturu kože 

Redovita upotreba kreme može poboljšati teksturu kože i vratiti joj glatkost i mekoću. 

8. Lagana i brzo se upija 

Krema je lagana i brzo se upija, što znači da se brzo upije u kožu i ne ostavlja masne tragove.

9. Primjerena za sve tipove kože 

Primjerena je sve tipove kože, uključujući i suhu i osjetljivu kožu. 

10. Upotreba kreme - preventivno 

I ako možda sada i nemate problema s borama, krema 4D Hyaluron će djelovati i preventivno,  odlično će se pobrinuti da izbjegnete starenje kože, jer će je pravilno zaštititi i navlažiti.

Krema s prirodnim sastojcima za savršeno mladoliku kožu 

Krema 4D Hyaluron može smanjiti izgled bora i drugih znakova starenja na koži. Pored toga ima i brojne druge prednosti za zdravlje kože, kao što je povećana hidratacija, bolji tonus i tekstura kože te zaštita pred slobodnim radikalima.  

Kod izbora kreme protiv bora je bitno odlučiti se za proizvod koji je primjeren za vaš tip kože i sadrži sastojke, koji će doista poboljšati stanje vaše kože. Krema protiv bora 4D Hyaluron je popularan odabir, jer je dokazano klinički učinkovita i primjerena za sve tipove kože.

Učinkovita krema za lice, koja vraća mladoliki sjaj koži 

Prilikom upotrebe kreme protiv bora, da bi ostvarili najbolje rezultate, je bitno biti dosljedan i slijediti uputama za upotrebu. Redovita upotreba kreme pomaže pri očuvanju mladolike i sjajne kože, i smanjuje znakove starenja.

Ako želite poboljšati stanje svoje kože i boriti se sa znacima starenja, probajte uključiti kremu protiv bora 4D Hyaluron u svoju svakodnevnu njegu kože, vaša koža će vam biti zahvalna. Možete je naručiti na internet stranici www.luxfactor.com  ili preko broja telefona: 01 330 93 65

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb