To je to što me zanima!

Čišćenje ne može biti jednostavnije - Dirt Devil

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača
Vidi originalni članak

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Svestrani 2u1 usisavač

Jedan od modela usisavača vrijedan spomena je DD699-1 Samurai koji predstavlja spoj inovativnosti i praktičnosti. Radi se o višenamjenskom ručnom bežičnom usisavaču 2u1, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. Snažna Li-ion 18-voltna baterija omogućuje jednaku jačinu usisavanja sve do idućeg punjenja. Odvojivi dio može poslužiti za čišćenje unutrašnjosti automobila, stepenica, stropova, stolova, stolica i svih teško dostupnih mjesta. Zahvaljujući ugrađenim LED svjetlima, usisavanje je vrlo precizno i možete biti sigurni da ste usisali svu prašinu ispod kauča ili kreveta.

Usisavanje može biti tako jednostavno. Samurai je uvijek pri ruci, fleksibilan, okretan i slobodan za korištenje - sve to bez komplikacija kabela. Zahvaljujući turbo četki na motorni pogon, usisavač kupi prljavštinu, dlake i prašinu iz tepiha u jednom potezu. Što se tiče pražnjenja, vrlo je jednostavno i higijenski – samo na dodir gumba.

Samurai, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini. Iskoristite akciju od 50% popusta na Dirt Devil Samurai usisavač. Akcija traje od 17.01. do 28.02.2017 ili do isteka zaliha.

Idi na 24sata