Obavijesti

Promo sadržaj

Čišćenje ne može biti jednostavnije - Dirt Devil

Čišćenje ne može biti jednostavnije - Dirt Devil
5

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Svestrani 2u1 usisavač

Jedan od modela usisavača vrijedan spomena je DD699-1 Samurai koji predstavlja spoj inovativnosti i praktičnosti. Radi se o višenamjenskom ručnom bežičnom usisavaču 2u1, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. Snažna Li-ion 18-voltna baterija omogućuje jednaku jačinu usisavanja sve do idućeg punjenja. Odvojivi dio može poslužiti za čišćenje unutrašnjosti automobila, stepenica, stropova, stolova, stolica i svih teško dostupnih mjesta. Zahvaljujući ugrađenim LED svjetlima, usisavanje je vrlo precizno i možete biti sigurni da ste usisali svu prašinu ispod kauča ili kreveta.

Usisavanje može biti tako jednostavno. Samurai je uvijek pri ruci, fleksibilan, okretan i slobodan za korištenje - sve to bez komplikacija kabela. Zahvaljujući turbo četki na motorni pogon, usisavač kupi prljavštinu, dlake i prašinu iz tepiha u jednom potezu. Što se tiče pražnjenja, vrlo je jednostavno i higijenski – samo na dodir gumba.

Samurai, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini. Iskoristite akciju od 50% popusta na Dirt Devil Samurai usisavač. Akcija traje od 17.01. do 28.02.2017 ili do isteka zaliha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.