To je to što me zanima!

Darujte si predah i odmor za pamćenje na ovom luksuznom retreatu na otoku Krku

Od 29. rujna do 1. listopada čekaju vas sesije dubokog disanja za smanjenje stresa, otpuštanje trauma i povećanje energije, meditacija za unutarnji mir i jasnoću uma, sesije sa stručnim terapeutima
Vidi originalni članak

Žudite za odmorom? Treba vam predah od svakodnevnog posla? Ako je vaš odgovor "da", imamo idealno isplaniran vikend za vas. Možete se uputiti s prijateljicom, parterom, društvom ili jednostavno sami. Neka to bude vikend odmora za tijelo, duh i um kako biste osjetili sebe i svoju istinsku prirodu. 
Luksuzni retreat pod nazivom Luxury for Soul od 29. rujna do 1. listopada na otoku Krku pomno je osmišljen kako bi vam pružio izvanredno iskustvo unutarnjeg balansa i obnove. Uživajte u nezaboravnom putovanju dublje u sebe dok istražujete snagu disanja, emocionalnog oslobađanja i zdrave prehrane uz predivnu prirodu otoka Krka i morski zrak te opuštenu atmosferu. Ekskluzivni retreat pružit će vam nezaboravno iskustvo ispunjeno kvalitetnim predavanjima, druženjem, upoznavanjem i međusobnom podrškom sudionika te uživanjem u raskošnom smještaju u Lotus Resortu.
Čekaju vas sesije dubokog disanja za smanjenje stresa, otpuštanje trauma i povećanje energije, meditacija za unutarnji mir i jasnoću uma, sesije sa stručnim terapeutima za osobno vodstvo.
Pomoću pažljivo odabranih vježbi i tehnika, dobit ćete bolji uvid u svoj emotivni i energetski status te ćete naučiti paralelno raditi na odnosu svoga uma, tijela i emocija.
Kroz smijeh, podršku i druženje koristit ćete igru kao sredstvo za jačanje veza i emocionalnu povezanost među sudionicima. I dakako, tu je uživanje u gurmanskim vegetarijanskim i veganskim obrocima čini čišćenje tijela i uma jednostavnim i zadovoljavajućim iskustvom. Sve to uz šetnju i meditaciju uz obalu i prekrasnu prirodu.

Očekujte iskustvo koje će vas obogatiti i osvježiti na svim nivoima, uz vrhunsku uslugu, predavače i smještaj u duhu transformacije.
Ponesite kući pregršt novih spoznaja, transformirane emocije i obnovljen duh. Sve detalje o prijavam pročitajte ovdje.



 

Idi na 24sata