Obavijesti

Promo sadržaj

Darujte si predah i odmor za pamćenje na ovom luksuznom retreatu na otoku Krku

Darujte si predah i odmor za pamćenje na ovom luksuznom retreatu na otoku Krku

Od 29. rujna do 1. listopada čekaju vas sesije dubokog disanja za smanjenje stresa, otpuštanje trauma i povećanje energije, meditacija za unutarnji mir i jasnoću uma, sesije sa stručnim terapeutima

Žudite za odmorom? Treba vam predah od svakodnevnog posla? Ako je vaš odgovor "da", imamo idealno isplaniran vikend za vas. Možete se uputiti s prijateljicom, parterom, društvom ili jednostavno sami. Neka to bude vikend odmora za tijelo, duh i um kako biste osjetili sebe i svoju istinsku prirodu. 


Luksuzni retreat pod nazivom Luxury for Soul od 29. rujna do 1. listopada na otoku Krku pomno je osmišljen kako bi vam pružio izvanredno iskustvo unutarnjeg balansa i obnove. Uživajte u nezaboravnom putovanju dublje u sebe dok istražujete snagu disanja, emocionalnog oslobađanja i zdrave prehrane uz predivnu prirodu otoka Krka i morski zrak te opuštenu atmosferu. Ekskluzivni retreat pružit će vam nezaboravno iskustvo ispunjeno kvalitetnim predavanjima, druženjem, upoznavanjem i međusobnom podrškom sudionika te uživanjem u raskošnom smještaju u Lotus Resortu.


Čekaju vas sesije dubokog disanja za smanjenje stresa, otpuštanje trauma i povećanje energije, meditacija za unutarnji mir i jasnoću uma, sesije sa stručnim terapeutima za osobno vodstvo.


Pomoću pažljivo odabranih vježbi i tehnika, dobit ćete bolji uvid u svoj emotivni i energetski status te ćete naučiti paralelno raditi na odnosu svoga uma, tijela i emocija.


Kroz smijeh, podršku i druženje koristit ćete igru kao sredstvo za jačanje veza i emocionalnu povezanost među sudionicima. I dakako, tu je uživanje u gurmanskim vegetarijanskim i veganskim obrocima čini čišćenje tijela i uma jednostavnim i zadovoljavajućim iskustvom. Sve to uz šetnju i meditaciju uz obalu i prekrasnu prirodu.

Očekujte iskustvo koje će vas obogatiti i osvježiti na svim nivoima, uz vrhunsku uslugu, predavače i smještaj u duhu transformacije.
Ponesite kući pregršt novih spoznaja, transformirane emocije i obnovljen duh. Sve detalje o prijavam pročitajte ovdje.



 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.