To je to što me zanima!

Do oltara sa stilom: Najljepši oldtimeri koji će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim

Vjenčanja su sama po sebi posebna i lijepa, ali mali detalji kojima mladenci pridaju pozornost prilikom planiranja ono su što neka vjenčanja izdvaja od ostalih, pa tako i kad je riječ o naizgled običnom automobilu
Vidi originalni članak

Planirate li vjenčanje, vrlo je važno da pozornost usmjerite na detalje. Osim kod odabira prostora, hrane, benda, cvijeća ili torte – detalji su važni i kod odabira automobila kojim ćete se vi i vaš odabranik odnosno odabranica dovesti na vjenčanje i na svadbeni pir. Možda se sad pitate - kako bi automobil mogao biti toliko važan?

Razmislite li malo, složit ćete se s nama da je predivan vintage automobil "sitnica" koja će itekako doprinijeti potpuno drukčijem dojmu i atmosferi vjenčanja, a usto će vam osigurati divne i jedinstvene fotografije. Upravo je zato najam luksuznog oldtimera investicija, a ne samo još jedna stavka na troškovnoj listi pri planiranju vjenčanja. Ako vam već to nije dovoljno da vas uvjeri da unajmite jednog elegantnog ljepotana za svoj poseban dan, u nastavku vam donosimo još nekoliko razloga, nakon kojih ćete, sigurni smo, ubrzo istražiti naš Instagram profil. 

Bezvremenska ljepota i elegancija

Predivni i očuvani vintage automobili danas su prava rijetkost i to je jedan od razloga zašto mnogi mladenci radije biraju takve naspram modernih automobila koje viđamo svakodnevno na cesti. Osim što odišu elegancijom, oldtimeri "imaju dušu", priču i povijest. Njihova bezvremenska ljepota izaziva divljenje kod sviju, pa tako ni vaši gosti neće ostati ravnodušni kad se na vjenčanje dovezete u jednom od njih. 

Jedinstveno iskustvo

Upravo zbog toga što su rijetki, vožnja u oldtimeru pruža jedinstveno iskustvo i samim time, vaš dan vjenčanja učinit će još posebnijim i unikatnim. Tim više što s oldtimerom dobivate i svog vozača, pa je samim time iskustvo vožnje na jednom sasvim drugom nivou. Nakon svadbene svečanosti, kad se slegnu sve emocije i dojmovi, a potom i kad prvi put pogledate fotografije s vjenčanja, shvatit ćete na što smo mislili kad kažemo da je najam oldtimera investicija, a ne trošak. 

Poseban dojam

Odlučite li za svoje vjenčanje unajmiti naš luksuzni Rolls Royce Silver Shadow iz 1967. ili šarmantni Mercedes-Benz W187 iz 1952., zasigurno ćete impresionirati goste i cijeloj vjenčanoj priči osigurati poseban, pa čak, usudimo se reći, filmski dojam. Na našem Instagram profilu pronaći ćete još predivnih vintage automobila za najam među kojima su i Mercedes-Benz W114/8 iz 1970. godine i Volkswagen Beetle 1300 iz 1971. 

Neprocjenjive fotografije

Osim što su elegantni te dočaravaju romantiku nekog drugog vremena, vintage automobili pravi su dragulj kad je riječ o fotografiranju mladenaca. Zahvaljujući retro šarmu i upečatljivosti, najam oldtimera na jedan dan omogućit će vam doživotne uspomene zabilježene na fotografijama koje će pričati posebnu priču o vašem, još posebnijem, danu... 

Dopustite da budemo dio vaše vjenčane priče i započnite s nama prve kilometre zajedničkog života. Osim za vjenčanja, oldtimere iznajmljujemo i za razne druge prigode, poput djevojačkih i momačkih večeri, snimanja spotova i filmova, rođendana, izleta i sličnih događanja. Potražite nas na Instagramu pod nazivom oldtimer.rent.zagorje, a za sve informacije i upite stojimo na raspolaganju putem broja 099/3333-302

Idi na 24sata