To je to što me zanima!

Dokutv ambiciozno ulazi u drugu godinu emitiranja!

Najbolji dokumentarci na jednom mjestu po izboru jednog jedinog Đele Hadžiselimovića
Vidi originalni članak

Unatrag godinu dana gledatelji kabelskih operatera A1 i evotv-a u Hrvatskoj te HomeTV-a u susjednoj Bosni i Hercegovini mogu uživati u najkvalitetnijim filmovima koji nam dolaze iz svijeta dokumentarnog žanra. Tako se u posljednjih 365 dana na kanalu DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović prikazivalo mnoštvo dokumentaraca o modi, sportu, lifestyleu, glazbi, aktualnim događanjima, a nije nedostajalo niti biografskih serijala i sjajnih putopisa sinkroniziranih na hrvatski jezik.

Kanal DokuTV uskoro započinje s drugom godinom emitiranja, a već od siječnja nas očekuje mnoštvo novih, premijernih dokumentarnih filmova i serijala. U drugoj godini DokuTV pokrit će apsolutno najširi dijapazon najzanimljivijih dokumentaraca od aktualnih događanja - „Uzmimo lovu“, „Grabež za zemlju“ i „Tko koga spašava? Ekonomska kriza kao poslovni model“, glazbe - „Soundtracks: Pjesme koje su obilježile povijest“ te filmovi „Neispričana priča o Euro discu“ i „Jennifer Lopez: Dance Again“, mode - „Sve o modi“ od devet nastavaka o najslavnijim modnim kreatorima poput Gaultierea, Vuittona, Diora, Louboutina…, te slavnim osobama - serijal „Premladi za smrt“ koji prikazuje tragične živote nekih od najpoznatijih zvijezda kao što su Kurt Cobain, John Belushi, Sharon Tate, River Phoenix, Philip Seymour Hoffman i mnogi drugi.

Program DokuTV-a donosi zanimljive i atraktivne dokumentarne filmove i serijale iz područja znanosti - „Nano revolucija“, „Svemirske sonde“, „Misteriozna otkrića u Velikoj piramidi“, povijesti - fantastičan serijal „1968.“ te filmovi „Devedesete“ i „Naci znanost“, kulture - „Žene slikarice“, „Čovjek koji je ukrao Banksyja“ i „Mjesta i ljudi“ od kojih je potonji nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma ove godine, i serijal „Čudesne svete građevine“. Gurmani će uživati u dokumentarcima posvećenima najboljim svjetskim restoranima, pivu i vinima - „Restoran Alinea u Madridu“, „Češki pivski rat“, „Sanjati o vinu“.

Ovo je tek jedan mali dio svega onoga što korisnike A1, evotv-a i HomeTV-a očekuje u drugoj godini programa DokuTV-a. Sve zanimljivo, kvalitetno i atraktivno pronađite na jednom mjestu na kojem je Đelo Hadžiselimović samo za Vas odabrao sve ono što uistinu vrijedi iz svijeta dokumentarnog filma.
 

Idi na 24sata