Obavijesti

Promo sadržaj

Dokutv ambiciozno ulazi u drugu godinu emitiranja!

Dokutv ambiciozno ulazi u drugu godinu emitiranja!
10

Najbolji dokumentarci na jednom mjestu po izboru jednog jedinog Đele Hadžiselimovića

Unatrag godinu dana gledatelji kabelskih operatera A1 i evotv-a u Hrvatskoj te HomeTV-a u susjednoj Bosni i Hercegovini mogu uživati u najkvalitetnijim filmovima koji nam dolaze iz svijeta dokumentarnog žanra. Tako se u posljednjih 365 dana na kanalu DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović prikazivalo mnoštvo dokumentaraca o modi, sportu, lifestyleu, glazbi, aktualnim događanjima, a nije nedostajalo niti biografskih serijala i sjajnih putopisa sinkroniziranih na hrvatski jezik.

Kanal DokuTV uskoro započinje s drugom godinom emitiranja, a već od siječnja nas očekuje mnoštvo novih, premijernih dokumentarnih filmova i serijala. U drugoj godini DokuTV pokrit će apsolutno najširi dijapazon najzanimljivijih dokumentaraca od aktualnih događanja - „Uzmimo lovu“, „Grabež za zemlju“ i „Tko koga spašava? Ekonomska kriza kao poslovni model“, glazbe - „Soundtracks: Pjesme koje su obilježile povijest“ te filmovi „Neispričana priča o Euro discu“ i „Jennifer Lopez: Dance Again“, mode - „Sve o modi“ od devet nastavaka o najslavnijim modnim kreatorima poput Gaultierea, Vuittona, Diora, Louboutina…, te slavnim osobama - serijal „Premladi za smrt“ koji prikazuje tragične živote nekih od najpoznatijih zvijezda kao što su Kurt Cobain, John Belushi, Sharon Tate, River Phoenix, Philip Seymour Hoffman i mnogi drugi.

2015 BET Awards - Show

Program DokuTV-a donosi zanimljive i atraktivne dokumentarne filmove i serijale iz područja znanosti - „Nano revolucija“, „Svemirske sonde“, „Misteriozna otkrića u Velikoj piramidi“, povijesti - fantastičan serijal „1968.“ te filmovi „Devedesete“ i „Naci znanost“, kulture - „Žene slikarice“, „Čovjek koji je ukrao Banksyja“ i „Mjesta i ljudi“ od kojih je potonji nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma ove godine, i serijal „Čudesne svete građevine“. Gurmani će uživati u dokumentarcima posvećenima najboljim svjetskim restoranima, pivu i vinima - „Restoran Alinea u Madridu“, „Češki pivski rat“, „Sanjati o vinu“.

Ovo je tek jedan mali dio svega onoga što korisnike A1, evotv-a i HomeTV-a očekuje u drugoj godini programa DokuTV-a. Sve zanimljivo, kvalitetno i atraktivno pronađite na jednom mjestu na kojem je Đelo Hadžiselimović samo za Vas odabrao sve ono što uistinu vrijedi iz svijeta dokumentarnog filma.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno