To je to što me zanima!

Dosta je dosadnih i zamornih bankarskih fora! Evo nešto potpuno drugačije

Neki će se složiti s izjavom da krizna vremena donose sa sobom ponekad i nešto dobro. Sigurno ste primijetili da se u zadnje vrijeme puno toga može on-line, bez čekanja u redu, bez pečata, putem e-maila, video poziva... nema više dosadnih i zamornih fora
Vidi originalni članak

Budućnost nam predviđa ne tako svijetle scenarije. Već sada po medijima „iskaču“ članci na temu – Hoće li roboti zamijeniti vaše radno mjesto? Činjenica je da bismo za neka radna mjesta voljeli da uopće ne postoje. Neka su nam, s druge strane, potrebna i draga, ali voljeli bismo da postoji ta čarobna formula i mogućnost da ih izbjegnemo. Tko još voli ići po bankarskim poslovnicama u potrazi za povoljnim kreditima?

Addiko banka se posljednjih mjeseci fokusirala na brzinu, jednostavnost i dostupnost gotovinskih kredita, bez kompliciranih bankarskih procedura, hrpe papirologije i pečata. Kredit se lako i jednostavno zatraži online u nekoliko koraka, u Addiko Virtualnoj poslovnici, u par klikova. Super je da oni koji se ipak ne služe tehnologijama mogu doći u pravu Addiko poslovnicu i u samo jednom posjetu ugovoriti gotovinski kredit. Sve sretnike koji su zahtjev predali do kraja rujna na Addiko Mastercard® PrePaid kartici dočekalo je i 500 kuna.

Iz Addika, svoje nove mogućnosti željeli su predstaviti na zanimljiv i pristupačan način. U tome su im pomogli Go2Digital čarobnjaci oglašavanja, a njihova suradnja rezultirala je kampanjom „Padalicom“ – posjetitelji najvećih zagrebačkih trgovačkih centara mogli su na nekim od modernih, interaktivnih digitalnih ekrana odigrati zabavnu igricu u kojoj su skupljali „padajuće“ kreditne kartice s lovom, a pritom izbjeći naporne bankarske fore. Svakog dana, tri najbrže ruke osvojile su Addiko-Mastercard poklon pakete.

Uz Addiko i GO2Digital samo zabavne, jednostavne i iskustvene kampanje. Dosta je dosadnih oglašivačkih i bankarskih fora!

Idi na 24sata