To je to što me zanima!

Doživi domaće: istraži ruralnu Hrvatsku

Domaći proizvodi, zaboravljeni okusi, čista priroda, svježi zrak, rekreacija i istraživanje nepoznatog već su dovoljan razlog za planiranje izleta u ruralne krajeve Hrvatske. Kada tome dodamo tradiciju, ruralnu baštinu i autohtone delicije čiji se recepti prenose s koljena na koljeno, odmor iz snova je zagarantiran
Vidi originalni članak

Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica s ciljem dodatnog približavanja raznolike ponude hrvatskih ruralnih destinacija na domaćem tržištu pokreću promotivnu kampanju „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“. Zaštitno lice kampanje i autorica zanimljivih video materijala je popularna voditeljica Doris Pinčić. Kampanja će se sastojati od 12 tematskih video priloga kojima će biti obuhvaćena jedinstvena turistička ponuda hrvatskih ruralnih područja.

Jedna od najvećih prednosti Hrvatske je da na svega sat do dva udaljenosti od mjesta u kojem živite, možete doživjeti posve drugačiju klimu i ritam života. Cres je jedna od takvih destinacija. Provjerite kako izgleda odmor bez stresa – put Cresa.

Prvi video iz kampanje posvećen je Slavoniji. Pri pomisli na našu zlatnu i ravnu Slavoniju svašta čovjeku padne na pamet, od divnih domaćina preko bogate kulture do savršene gastronomije. No, malo tko bi odlučio krenuti put „ravne“ Slavonije planinariti. Pogledajte kako to izgleda u prvom videu kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“.

Idi na 24sata