To je to što me zanima!

Fun Park Biograd: Za kraj sezone Igre srcem i veliki završni party ludih vožnji

Za sam kraj sezone Fun Park Biograd vodi vas u čari nogometa i ostalih natjecateljskih igara i veliki završni party koji će dodatno ukrasiti vatrometom.
Vidi originalni članak

24. i 25.9.2022. Igraj srcem

Zaigrajte se i zabavite prije školskih i poslovnih obaveza. Svi ljubitelji sportova, nogometa, trčanja i brojnih natjecanja doći će na svoje. Povedite ekipu, obitelj jer svi možete učestvovati u najzabavnijim igrama na Jadranu. Ovo je idealan a prilika i da uključite i roditelje i brojne prijatelje jer u Fun Parku Biograd sve je puno energije. Zabavu čete još dodatno začiniti brojnim vožnjama na atrakcijama. Ljubitelji adrenalina mogu prohujati na brojnim roller coasterima u parku ili Tornadu. Ima ih više vrsta, neki će vas baciti u svemir, neki u vodu, nekih provesti plavim tračnicama ili rudarskim krivinama.

Tko voli sporije vožnje naći će svoje mjesto u vagonu Western Expressa na Divljem Zapadu ili foto safariju kroz jursko carstvo. Budite precizni u Western zoni i možda osvojite kojeg plišanca, zaplešite u pjena partiju i na kraju priključite se popularnoj tomboli. Povedite svoju ekipu i napunite se dobrom natjecateljskom energijom.

Program

16:00 - Pjena party

17:30 – Igraj srcem - potezanje konopa (ispred pozornice), trčanje sa žlicom sa bombonima i natjecanje u penalima

19:00 – Tombola

Nakon sportskih natjecanja, slijedi završni party sa ludim vožnjama i odličnim programom!

1 i 2.10 2022 Last crazy rides – završetak sezone

Za sam kraj sezone atrakcije Fun Parka Biograd raspalit će puno brzinom dobrog provoda! Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji.

Last crazy Rides - zatvaranje sezone parka još jednom će vas zarotirati kroz  najluđe adrenalinske vožnje na ovim prostorima. Najadrenalinskiji adut Tornado priuštit će vam nezaboravno iskustvo i preporučamo ga pravim ljubiteljima adrenalina. Zašto? Jer se diže u zrak do 120° te istovremeno vrti oko svoje osi. Bit je da iskusite isti tretman kao i astronauti koji se pripremaju za misije u Zemljinoj orbiti. Postoje 4 razine na kojima Tornado može letjeti, a u svakoj od njih vam srce odskoči u petne žile. Stoga oduprite se silama gravitacije i prepustite svemirskom doživljaju avanturističkog Tornada.

Ništa manje adrenalinskog iskustva naglog skretanja kao u svemirskoj letjelici doživjeti ćete i na Alienu, a plavi brzinac Big Blue provesti će vas super brzom vožnjom kroz svoje plave tračnice. Mine train coaster junak brojnih avanturističkih filmova zavrnuti će vas rudarskim šinama i dati osjećaj brzinske avanture kroz rudnike. Velike valove osjetit ćete na piratskom brodu koji će vas opasno zaljuljati kao na najuzburkanijem moru. Želite li u bitku piratski brodovi spremno čekaju sve željne dobre zabave i prave pomorske bitke.

Ljubitelji jurskog svijeta neka samo napune dobro svoje mobitele jer slijedi tura kroz jurski park među dino ekipom u pripadnoj veličini, a iz daleke prošlosti svoje fotografije možete napraviti i sa veliki Transformerima  i Alienom.  Na samom otvorenju dočekati će vas Funny sa iznenađenjima a potom slijedi veliki završni party. Zaplešite još jednom u najpjenastijoj disko groznici, uskočite u avanture na atrakcijama a potom zaigrajte tombolu. Naša ekipa dat će sve od sebe da vas dobro zabavi na velikom partiju zatvaranja sezone!

15.00 Funny iznenađenje

16.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u snazi – Zmajo boxer

19.00 Tombola

19.30 Lampioni 

Ekipa Fun Parka Biograd zahvaljuje se svim posjetiteljima na odličnom provodu i super sezoni i poziva sve da još zajednički proslavite kraj ljeta na partijima koji će vam dobro napuniti baterije za zimu!

Ulaznice

Radno vrijeme

Link

Idi na 24sata