Obavijesti

Promo sadržaj

Fun Park Biograd: Za kraj sezone Igre srcem i veliki završni party ludih vožnji

Fun Park Biograd: Za kraj sezone Igre srcem i veliki završni party ludih vožnji
8

Za sam kraj sezone Fun Park Biograd vodi vas u čari nogometa i ostalih natjecateljskih igara i veliki završni party koji će dodatno ukrasiti vatrometom.

24. i 25.9.2022. Igraj srcem

Zaigrajte se i zabavite prije školskih i poslovnih obaveza. Svi ljubitelji sportova, nogometa, trčanja i brojnih natjecanja doći će na svoje. Povedite ekipu, obitelj jer svi možete učestvovati u najzabavnijim igrama na Jadranu. Ovo je idealan a prilika i da uključite i roditelje i brojne prijatelje jer u Fun Parku Biograd sve je puno energije. Zabavu čete još dodatno začiniti brojnim vožnjama na atrakcijama. Ljubitelji adrenalina mogu prohujati na brojnim roller coasterima u parku ili Tornadu. Ima ih više vrsta, neki će vas baciti u svemir, neki u vodu, nekih provesti plavim tračnicama ili rudarskim krivinama.

Tko voli sporije vožnje naći će svoje mjesto u vagonu Western Expressa na Divljem Zapadu ili foto safariju kroz jursko carstvo. Budite precizni u Western zoni i možda osvojite kojeg plišanca, zaplešite u pjena partiju i na kraju priključite se popularnoj tomboli. Povedite svoju ekipu i napunite se dobrom natjecateljskom energijom.

Program

16:00 - Pjena party

17:30 – Igraj srcem - potezanje konopa (ispred pozornice), trčanje sa žlicom sa bombonima i natjecanje u penalima

19:00 – Tombola

Nakon sportskih natjecanja, slijedi završni party sa ludim vožnjama i odličnim programom!

1 i 2.10 2022 Last crazy rides – završetak sezone

Za sam kraj sezone atrakcije Fun Parka Biograd raspalit će puno brzinom dobrog provoda! Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji.

Last crazy Rides - zatvaranje sezone parka još jednom će vas zarotirati kroz  najluđe adrenalinske vožnje na ovim prostorima. Najadrenalinskiji adut Tornado priuštit će vam nezaboravno iskustvo i preporučamo ga pravim ljubiteljima adrenalina. Zašto? Jer se diže u zrak do 120° te istovremeno vrti oko svoje osi. Bit je da iskusite isti tretman kao i astronauti koji se pripremaju za misije u Zemljinoj orbiti. Postoje 4 razine na kojima Tornado može letjeti, a u svakoj od njih vam srce odskoči u petne žile. Stoga oduprite se silama gravitacije i prepustite svemirskom doživljaju avanturističkog Tornada.

Ništa manje adrenalinskog iskustva naglog skretanja kao u svemirskoj letjelici doživjeti ćete i na Alienu, a plavi brzinac Big Blue provesti će vas super brzom vožnjom kroz svoje plave tračnice. Mine train coaster junak brojnih avanturističkih filmova zavrnuti će vas rudarskim šinama i dati osjećaj brzinske avanture kroz rudnike. Velike valove osjetit ćete na piratskom brodu koji će vas opasno zaljuljati kao na najuzburkanijem moru. Želite li u bitku piratski brodovi spremno čekaju sve željne dobre zabave i prave pomorske bitke.

Ljubitelji jurskog svijeta neka samo napune dobro svoje mobitele jer slijedi tura kroz jurski park među dino ekipom u pripadnoj veličini, a iz daleke prošlosti svoje fotografije možete napraviti i sa veliki Transformerima  i Alienom.  Na samom otvorenju dočekati će vas Funny sa iznenađenjima a potom slijedi veliki završni party. Zaplešite još jednom u najpjenastijoj disko groznici, uskočite u avanture na atrakcijama a potom zaigrajte tombolu. Naša ekipa dat će sve od sebe da vas dobro zabavi na velikom partiju zatvaranja sezone!

15.00 Funny iznenađenje

16.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u snazi – Zmajo boxer

19.00 Tombola

19.30 Lampioni 

Ekipa Fun Parka Biograd zahvaljuje se svim posjetiteljima na odličnom provodu i super sezoni i poziva sve da još zajednički proslavite kraj ljeta na partijima koji će vam dobro napuniti baterije za zimu!

Ulaznice

Radno vrijeme

Link

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura