To je to što me zanima!

Germania daje najveće tečajeve: Urugvaj 2.25, Francuska 1.80

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas
Vidi originalni članak

Za početak novog tjedna dolaze i novi pokloni Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeva. Pobjeda Francuza danas će vam se najviše isplatiti u Germania Sport kladionici, kao i pobjeda Urugvaja protiv Paragvaja.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

URUGVAJ – PARAGVAJ (02:00), JEDINICA 2.25

Obje momčadi osigurale su prolaz dalje, ali veliku razliku čini pozicija na tablici na ovom natjecanju. Primjerice, ako Urugvaj izgubi i ostane četvrti, igrat će u četvrtfinalu s Brazilom. Pobjeda im pak nosi skok do druge ili treće pozicije, a samim time i lakšeg protivnika u knockoutu. Zato danas favoriziramo Urugvaj.

FRANCUSKA – ŠVICARSKA (21:00), JEDINICA 1.80

Geografski susjedi nemaju baš puno zajedničkog kada je u pitanju nogomet. Pijetlovi su prva ekipa svijeta, a Petrovićeva izabrana vrsta tek treba zaslužiti ulazak u FIFA-inu listu najboljih reprezentacija svijeta. Francuzi su veliki favoriti, no EURO nas je do sad naučio da izrazitih favorite osim na papiru nema. Ipak, Francuzima danas dajemo prednost, a to se plaća tečajem od 1.80.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

 

 

Idi na 24sata