To je to što me zanima!

Germania donirala televizore zagrebačkim domovima za starije i nemoćne

Tvrtka Germania Sport nastavlja društveno odgovornu brigu za zajednicu
Vidi originalni članak

U prosincu, koji Germania obilježava kao poseban mjesec humanosti i svakodnevnim odigravanjem humanitarnog listića poznate osobe, prikuplja zbirnu donaciju za Palčiće, nisu zaboravljene niti starije generacije.

Germania je naime, donirala TV prijemnike u 11 zagrebačkih domova za starije i nemoćne. Vrijedna donacija razveselila je korisnike domova u Zagrebu i uljepšala im nadolazeće blagdane. Donaciju su uručili djelatnici Germanije predstavnicima domova Dubrava, Ksaver, Maksimir, Medveščak, Park, Pešćenica, Sv.Ana, Sveti Josip, Trešnjevka i Trnje.

Donacija TV prijemnika samo je jedna u nizu humanitarnih akcija u organizaciji tvrtke Germania Sport. U proteklih nekoliko mjeseci, Germania je donirala 400.000 kn za pomoć u borbi protiv pandemije, 9 hrvatskih bolnica, zatim nekoliko tona voća i vitaminskih sokova liječnicima i medicinskim djelatnicima bolnica diljem Hrvatske, a vrijedne donacije medicinske opreme i potrepština otišle su u bolnice u Varaždinu, Bistri, Zaboku i Požegi, a svakoga dana u mjesecu prosincu, Germania donira ulog humanitarnog listića za Palčiće.

Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih dobrobiti zajednice i pojedinca. Ponašati se odgovorno za nas znači da smatramo da ne postoji segment društva u kojem nema prostora za unapređenje njegove kvalitete i bez takvog odnosa prema zajednici nema napretka društva, ali ni rasta same tvrtke“, poručuju iz Germanije.

Idi na 24sata