Obavijesti

Promo sadržaj

Germania donirala televizore zagrebačkim domovima za starije i nemoćne

Germania donirala televizore zagrebačkim domovima za starije i nemoćne
3

Tvrtka Germania Sport nastavlja društveno odgovornu brigu za zajednicu

U prosincu, koji Germania obilježava kao poseban mjesec humanosti i svakodnevnim odigravanjem humanitarnog listića poznate osobe, prikuplja zbirnu donaciju za Palčiće, nisu zaboravljene niti starije generacije.

Germania je naime, donirala TV prijemnike u 11 zagrebačkih domova za starije i nemoćne. Vrijedna donacija razveselila je korisnike domova u Zagrebu i uljepšala im nadolazeće blagdane. Donaciju su uručili djelatnici Germanije predstavnicima domova Dubrava, Ksaver, Maksimir, Medveščak, Park, Pešćenica, Sv.Ana, Sveti Josip, Trešnjevka i Trnje.

Donacija TV prijemnika samo je jedna u nizu humanitarnih akcija u organizaciji tvrtke Germania Sport. U proteklih nekoliko mjeseci, Germania je donirala 400.000 kn za pomoć u borbi protiv pandemije, 9 hrvatskih bolnica, zatim nekoliko tona voća i vitaminskih sokova liječnicima i medicinskim djelatnicima bolnica diljem Hrvatske, a vrijedne donacije medicinske opreme i potrepština otišle su u bolnice u Varaždinu, Bistri, Zaboku i Požegi, a svakoga dana u mjesecu prosincu, Germania donira ulog humanitarnog listića za Palčiće.

Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih dobrobiti zajednice i pojedinca. Ponašati se odgovorno za nas znači da smatramo da ne postoji segment društva u kojem nema prostora za unapređenje njegove kvalitete i bez takvog odnosa prema zajednici nema napretka društva, ali ni rasta same tvrtke“, poručuju iz Germanije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.