To je to što me zanima!

I dobra mjuza i dobro pivo

Pivovara Medvedgrad kao pionir hrvatske craft scene i INmusic festival kao najveći nezavisni glazbeni festival u Hrvatskoj logičan su pivsko-koncertni spoj s kojim će svi biti zadovoljni
Vidi originalni članak

Konačno smo dočekali i taj dan, odnosno dane kada hodočastimo na Jarunsko jezero, gdje se ovih dana održava 15. INmusic festival, najveći open-air festival u Hrvatskoj. Brojni domaći i strani ljubitelji dobre glazbe iz sve snage skaču i pjevaju hitove omiljenih bendova na Otoku hrvatske mladeži, pritom zalijevajući grla craft pivom. I to ne bilo kakvim. Ove godine ponosni pivski sponzor festivala je Pivovara Medvedgrad, najstarija obiteljska craft pivovara.

Uz dobru mjuzu, na ovogodišnjem INmusic festivalu možete uživati i u prirodnom, kvalitetnom pivu. Na svim točionicima čeka vas naš Zlatni medvjed, a u Medvedgrad zoni čeka vas čak osam različitih piva. Dakle, za svakog ima ponešto – od pilsnera, IPA-e, session IPA-e, witbiera, doppelbocka, pa do zahmeljenih lagera. Ako nas pitate, Pivovara Medvedgrad kao pionir hrvatske craft scene i INmusic festival kao najveći nezavisni glazbeni festival u Hrvatskoj logičan su pivsko-koncertni spoj s kojim će svi biti zadovoljni”, objašnjava Ivan Nauković, voditelj marketinga i prodaje Pivovare Medvedgrad.

Ove godine INmusic po prvi put traje 4 dana, što znači da ove godine po prvi puta 4 dana možete piti i dobro pivo i slušati dobru mjuzu. Službeno festivalsko pivo je Zlatni medvjed, svijetli craft lager zlatnožute boje, osvježavajućeg okusa i arome s ugodnom gorčinom. U Medvedgrad zoni toči se još i nadaleko poznata Grička vještica, jaki tamni lager, kao i Baltazar, hoppy lager, Hendrix, session lager, witbier Ljeto u Zagrebu, session IPA Sretno Dijete te dvije punokrvne IPA-e: Fakin i Novi val.

Sva naša piva su nefiltrirana, bez konzervansa i surogata, pripremljena od najboljih prirodnih sastojaka uz pomoć moderne tehnologije, ali na tradicionalan način. Predani smo kvaliteti i disciplini na svakom koraku proizvodnje kako bismo uživateljima naših piva omogućili vrhunski pivski doživljaj. To je i jedan od razloga zbog kojeg smo krenuli u ovo partnerstvo, jer želimo što širem krugu ljudi promijeniti način na koji doživljavaju pivo”, dodao je Nauković.

Idi na 24sata