Obavijesti

Promo sadržaj

I dobra mjuza i dobro pivo

I dobra mjuza i dobro pivo
11

Pivovara Medvedgrad kao pionir hrvatske craft scene i INmusic festival kao najveći nezavisni glazbeni festival u Hrvatskoj logičan su pivsko-koncertni spoj s kojim će svi biti zadovoljni

Konačno smo dočekali i taj dan, odnosno dane kada hodočastimo na Jarunsko jezero, gdje se ovih dana održava 15. INmusic festival, najveći open-air festival u Hrvatskoj. Brojni domaći i strani ljubitelji dobre glazbe iz sve snage skaču i pjevaju hitove omiljenih bendova na Otoku hrvatske mladeži, pritom zalijevajući grla craft pivom. I to ne bilo kakvim. Ove godine ponosni pivski sponzor festivala je Pivovara Medvedgrad, najstarija obiteljska craft pivovara.

Uz dobru mjuzu, na ovogodišnjem INmusic festivalu možete uživati i u prirodnom, kvalitetnom pivu. Na svim točionicima čeka vas naš Zlatni medvjed, a u Medvedgrad zoni čeka vas čak osam različitih piva. Dakle, za svakog ima ponešto – od pilsnera, IPA-e, session IPA-e, witbiera, doppelbocka, pa do zahmeljenih lagera. Ako nas pitate, Pivovara Medvedgrad kao pionir hrvatske craft scene i INmusic festival kao najveći nezavisni glazbeni festival u Hrvatskoj logičan su pivsko-koncertni spoj s kojim će svi biti zadovoljni”, objašnjava Ivan Nauković, voditelj marketinga i prodaje Pivovare Medvedgrad.

Ove godine INmusic po prvi put traje 4 dana, što znači da ove godine po prvi puta 4 dana možete piti i dobro pivo i slušati dobru mjuzu. Službeno festivalsko pivo je Zlatni medvjed, svijetli craft lager zlatnožute boje, osvježavajućeg okusa i arome s ugodnom gorčinom. U Medvedgrad zoni toči se još i nadaleko poznata Grička vještica, jaki tamni lager, kao i Baltazar, hoppy lager, Hendrix, session lager, witbier Ljeto u Zagrebu, session IPA Sretno Dijete te dvije punokrvne IPA-e: Fakin i Novi val.

11
| Foto: Samir Cerić Kovačević

Sva naša piva su nefiltrirana, bez konzervansa i surogata, pripremljena od najboljih prirodnih sastojaka uz pomoć moderne tehnologije, ali na tradicionalan način. Predani smo kvaliteti i disciplini na svakom koraku proizvodnje kako bismo uživateljima naših piva omogućili vrhunski pivski doživljaj. To je i jedan od razloga zbog kojeg smo krenuli u ovo partnerstvo, jer želimo što širem krugu ljudi promijeniti način na koji doživljavaju pivo”, dodao je Nauković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini