To je to što me zanima!

Idealno je vrijeme za opremanje doma i vrta, a trgovina Ekstra nudi sve po super cijenama

Pouzdana trgovina Ekstra u svom webshopu nudi širok asortiman proizvoda za dom i vrt, a profesionalan odnos prema kupcima temelj je njihovog poslovanja
Vidi originalni članak

Trgovina Ekstra posluje neprekidno od 1990. godine, a konstantnim usavršavanjem i edukacijom zaposlenika pruža vrhunsku uslugu. Kroz ponudu raznovrsnih proizvoda za dom i vrt garantiraju konkurentnost na tržištu. Kupcima pristupaju srdačno, savjetuju ih stručno i pomažu u kupnji.

Webshop s preko 2800 proizvoda

Sektor maloprodaje preko interneta koji razvija trgovina Ekstra jedan je od njihovih najnovijih projekata tijekom proteklih par godina, a sve s ciljem da svojim kupcima omoguće najbolju uslugu, sigurnost kupovine i iznimnu kvalitetu. Na webshopu se nalazi više od 2000 proizvoda za dom i vrt od - sanitarija, kupaonskog namještaja, stolica za ugostiteljstvo, strojeva i alata, kotlova za rakiju pa sve do kamina, a često ih možete pronaći i na ekstra sniženim cijenama.

Kad je riječ o proizvodima za dom i vrt, trgovina Ekstra izdvaja se kvalitetom i cijenom u odnosu na ostale trgovine sličnog portfelja, a njihove proizvode možete naručiti iz udobnosti vlastitog doma u svim dijelovima Hrvatske. Kako bi izbjegli bilo kakva oštećenja tijekom transporta, veliku pažnju posvećuju pakiranju proizvoda i biraju pouzdane kurirske službe. Njihovi proizvodi kupcima se dostavljaju u najkraćem mogućem roku.

Odličan izbor za vas i vaše potrebe

Svoju uslugu, trgovina Ekstra prilagođava kupcu, a svojom se konstantnom željom za napretkom neprestano prilagođavaju novim tehnologijama i najkvalitetnijim proizvodima. Trgovina Ekstra posebno je ponosna na širok asortiman proizvoda. U njoj ćete zasigurno pronaći ono što vam je potrebno, a osim webshopa, svratiti možete u fizičku trgovinu na adresi Mihovljan, Prvomajska 140 u Čakovcu.

Idi na 24sata