Obavijesti

Promo sadržaj

Idealno je vrijeme za opremanje doma i vrta, a trgovina Ekstra nudi sve po super cijenama

Idealno je vrijeme za opremanje doma i vrta, a trgovina Ekstra nudi sve po super cijenama

Pouzdana trgovina Ekstra u svom webshopu nudi širok asortiman proizvoda za dom i vrt, a profesionalan odnos prema kupcima temelj je njihovog poslovanja

Trgovina Ekstra posluje neprekidno od 1990. godine, a konstantnim usavršavanjem i edukacijom zaposlenika pruža vrhunsku uslugu. Kroz ponudu raznovrsnih proizvoda za dom i vrt garantiraju konkurentnost na tržištu. Kupcima pristupaju srdačno, savjetuju ih stručno i pomažu u kupnji.

Webshop s preko 2800 proizvoda

Sektor maloprodaje preko interneta koji razvija trgovina Ekstra jedan je od njihovih najnovijih projekata tijekom proteklih par godina, a sve s ciljem da svojim kupcima omoguće najbolju uslugu, sigurnost kupovine i iznimnu kvalitetu. Na webshopu se nalazi više od 2000 proizvoda za dom i vrt od - sanitarija, kupaonskog namještaja, stolica za ugostiteljstvo, strojeva i alata, kotlova za rakiju pa sve do kamina, a često ih možete pronaći i na ekstra sniženim cijenama.

Kad je riječ o proizvodima za dom i vrt, trgovina Ekstra izdvaja se kvalitetom i cijenom u odnosu na ostale trgovine sličnog portfelja, a njihove proizvode možete naručiti iz udobnosti vlastitog doma u svim dijelovima Hrvatske. Kako bi izbjegli bilo kakva oštećenja tijekom transporta, veliku pažnju posvećuju pakiranju proizvoda i biraju pouzdane kurirske službe. Njihovi proizvodi kupcima se dostavljaju u najkraćem mogućem roku.

Odličan izbor za vas i vaše potrebe

Svoju uslugu, trgovina Ekstra prilagođava kupcu, a svojom se konstantnom željom za napretkom neprestano prilagođavaju novim tehnologijama i najkvalitetnijim proizvodima. Trgovina Ekstra posebno je ponosna na širok asortiman proizvoda. U njoj ćete zasigurno pronaći ono što vam je potrebno, a osim webshopa, svratiti možete u fizičku trgovinu na adresi Mihovljan, Prvomajska 140 u Čakovcu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!