To je to što me zanima!

Jarke boje - u inat sivilu i monotoniji

Razigrajte stil color-block trendom i komadima iz Designer Outleta Croatia
Vidi originalni članak

Tmurni dani i zimski outfiti koje kreiramo ne moraju biti monotoni i dosadni, kao što  smo već navikli, potrebno je samo da im pristupimo na drugačiji način. Većina ljudi zimi kupuje određene nijanse boja, jer instinktivno s niskim temperaturama i snijegom povezujemo hladne tonove, zagasite i neutralne boje. Pa tako se često desi da poželimo iskombinirati jedinstven outfit, a nakon što pogledamo u ormar sve je prepuno sivila i drugih sličnih boja, a u najboljem slučaju možemo pronaći poneki komad u zagasitoj plavoj ili zelenoj boji. 

Dokazano je da jarke boje pomažu u popravljanju raspoloženja i da se žene koje nose odjevne komade i modne dodatke u njima bolje osjećaju. Mnogi igraju na sigurno i nose outfite u klasičnoj crnoj boji, ali kako biste osvježili i dali svome stylingu dozu razigranosti i profinjenosti najbolje rješenje su jarke boje i popularni trend color-block. Tijekom Winter sale-a u Designer Outletu Croatia pronađite komade u intenzivnim bojama snižene i do -70% te ih uklopite u svoj stil. 

Plava je uvijek IN! 

Plava boja ima širok spektar nijansi i u kombinaciji s drugim bojama može stvoriti potpuno različiti efekt. Iako je hladna boja, odlično se slaže uz tople crvene i pink nijanse te će tako dodatno začiniti vaše modne kombinacije. Najlakše je potegnuti za neutralnim ili tamnijim zimskim komadima, ali ne zaboravite da ćete se s detaljima intenzivnih boja definitivno istaknuti.  Odaberite omiljenu nijansu plave i kombinirajte ju po vašoj mjeri! 

Detalji u crvenoj boji

Crvena boja rezervirana je za odvažne fashionistice koje se žele istaknuti i izgledati atraktivno u svojim zimskim outfitima. Bilo da odaberete suknju ili hlače u crvenoj boji ili nosite samo tračak crvene na modnim dodacima, to će biti sasvim dovoljno da ostavite dojam. Iako se komadi u jarko crvenoj na prvu mogu učiniti jako nametljivi, vrlo brzo ćete ih zavoljeti i rado nositi u svim prigodama. Budite hrabri i ostavite snažan dojam.

Unesite tračak proljeća u vaš zimski ormar!

Iako se limun-žuta i zelene nijanse najčešće nose u proljetnim danima, takvi komadi osvježit će monotoniju vašeg zimskog stila. Odlično će se uklopiti s narančastom, plavom i crvenom bojom, a možete ih nositi u ležernim i sportskim outfitima.  Transformirajte svoj stil i dajte mu dozu  razigranosti i mladenačke energije.

Inspiraciju za odjevne kombinacije u vedrim bojama možete potražiti na jedinstvenoj shopping destinaciji, u Designer Outletu Croatia. Fenomenalni popusti do -70% na brendove Ted Baker, Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Gant, Adidas i mnoge druge učinit će vašu kupovinu još boljom.

U iščekivanju proljeća i toplijih dana, obavite shopping, pronađite svoje favorite i svojim outfitima nagovijestite dolazak mnogima omiljenog godišnjeg doba. Informirajte se o Winter sale ponudi i jarkim bojama razbijte sivilo i monotoniju.

 

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Idi na 24sata