Obavijesti

Promo sadržaj

Jarke boje - u inat sivilu i monotoniji

Jarke boje - u inat sivilu i monotoniji
5

Razigrajte stil color-block trendom i komadima iz Designer Outleta Croatia

Tmurni dani i zimski outfiti koje kreiramo ne moraju biti monotoni i dosadni, kao što  smo već navikli, potrebno je samo da im pristupimo na drugačiji način. Većina ljudi zimi kupuje određene nijanse boja, jer instinktivno s niskim temperaturama i snijegom povezujemo hladne tonove, zagasite i neutralne boje. Pa tako se često desi da poželimo iskombinirati jedinstven outfit, a nakon što pogledamo u ormar sve je prepuno sivila i drugih sličnih boja, a u najboljem slučaju možemo pronaći poneki komad u zagasitoj plavoj ili zelenoj boji. 

Dokazano je da jarke boje pomažu u popravljanju raspoloženja i da se žene koje nose odjevne komade i modne dodatke u njima bolje osjećaju. Mnogi igraju na sigurno i nose outfite u klasičnoj crnoj boji, ali kako biste osvježili i dali svome stylingu dozu razigranosti i profinjenosti najbolje rješenje su jarke boje i popularni trend color-block. Tijekom Winter sale-a u Designer Outletu Croatia pronađite komade u intenzivnim bojama snižene i do -70% te ih uklopite u svoj stil. 

Plava je uvijek IN! 

Zagreb, 10.01.2022 - Modni editorijal za Designer outlet

Plava boja ima širok spektar nijansi i u kombinaciji s drugim bojama može stvoriti potpuno različiti efekt. Iako je hladna boja, odlično se slaže uz tople crvene i pink nijanse te će tako dodatno začiniti vaše modne kombinacije. Najlakše je potegnuti za neutralnim ili tamnijim zimskim komadima, ali ne zaboravite da ćete se s detaljima intenzivnih boja definitivno istaknuti.  Odaberite omiljenu nijansu plave i kombinirajte ju po vašoj mjeri! 

Detalji u crvenoj boji

Crvena boja rezervirana je za odvažne fashionistice koje se žele istaknuti i izgledati atraktivno u svojim zimskim outfitima. Bilo da odaberete suknju ili hlače u crvenoj boji ili nosite samo tračak crvene na modnim dodacima, to će biti sasvim dovoljno da ostavite dojam. Iako se komadi u jarko crvenoj na prvu mogu učiniti jako nametljivi, vrlo brzo ćete ih zavoljeti i rado nositi u svim prigodama. Budite hrabri i ostavite snažan dojam.

Zagreb, 10.01.2022 - Modni editorijal za Designer outlet Zagreb, 10.01.2022 - Modni editorijal za Designer outlet

Unesite tračak proljeća u vaš zimski ormar!

Zagreb, 10.01.2022 - Modni editorijal za Designer outlet Zagreb, 10.01.2022 - Modni editorijal za Designer outlet

Iako se limun-žuta i zelene nijanse najčešće nose u proljetnim danima, takvi komadi osvježit će monotoniju vašeg zimskog stila. Odlično će se uklopiti s narančastom, plavom i crvenom bojom, a možete ih nositi u ležernim i sportskim outfitima.  Transformirajte svoj stil i dajte mu dozu  razigranosti i mladenačke energije.

Armani Exchange muška vesta, prije 1.239,00 kn -50% sada 619,50 kn Desigual ženski ruksak, prije 599,00 kn -30% sada 419,00 kn Desigual ženski ruksak, prije 599,00 kn -30% sada 419,00 kn
10
| Foto: Designer Outlet Croatia

Inspiraciju za odjevne kombinacije u vedrim bojama možete potražiti na jedinstvenoj shopping destinaciji, u Designer Outletu Croatia. Fenomenalni popusti do -70% na brendove Ted Baker, Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Gant, Adidas i mnoge druge učinit će vašu kupovinu još boljom.

U iščekivanju proljeća i toplijih dana, obavite shopping, pronađite svoje favorite i svojim outfitima nagovijestite dolazak mnogima omiljenog godišnjeg doba. Informirajte se o Winter sale ponudi i jarkim bojama razbijte sivilo i monotoniju.

 

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve