To je to što me zanima!

Jubilarna dm ženska utrka 11. lipnja na Jarunu

U subotu, 11. lipnja, s početkom u 17:00 sati, na zagrebačkom jezeru Jarun održat će se 10. dm ženska utrka koja će okupiti brojne ljubitelje trčanja i dobre zabave.
Vidi originalni članak

Jubilarna dm ženska utrka donijet će pregršt sportskog i zabavnog sadržaja – za sve one koji s dm-om žele promicati zdrav i aktivan život.

Održat će se četiri utrke, a prva na rasporedu je utrka za djecu od tri do šest godina (300 m) s početkom u 18:00 sati, dok će utrka za djecu od sedam do 11 godina (600 m) započeti u 18:30 sati. Rekreativna utrka za žene startat će u 19:00 sati i trčat će se 2.400 metara, dok će profesionalna utrka započeti u 19:30 te će se trčati puni krug oko Jaruna.

Sudionici svih utrka dobit će majice i poklon-pakete dm-a, dok deset najbržih sudionica profesionalne utrke očekuje poklon-paket i dm darovna kartica u iznosu od 1.000 kuna.

Domaćini otvorenja, voditeljski par Ana Miščević i Ivan Vukušić, bit će zaduženi za dobru zabavu, dok će Mario Mlinarić, magistar kineziologije i voditelj priprema za dm žensku utrku, biti zadužen da se sve trkačice i mali trkači dobro zagriju prije starta utrke.

Na dm ženskoj utrci svaki član obitelji pronaći će nešto za sebe

Mališane će razveseliti zabavni park i eko radionice, dok će se muškarci moći okušati u izazovu izdržaja s girjama. Tim dermatologa obavljat će besplatne dermatološke preglede, a zdrav i aktivan život promicat će se i u dmBio kuhinji u kojoj će sudionice i posjetitelji imati priliku kušati slasne zalogaje koje će pripremati chefica i blogerica Nastasja Chiara Petrić.

Kako sudjelovati na utrci

Cijena ulaznice za dječje utrke iznosi 25 kuna, za rekreativnu utrku 50 kuna, a za natjecateljsku dm žensku utrku 100 kuna. Svi koji žele sudjelovati, do 10. lipnja svoje ulaznice mogu kupiti u prodavaonicama dm-a, a prijave će biti moguće i na dan utrke u akreditacijskoj zoni na Jarunu od 10:00 sati. Od ovogodišnje utrke 50 posto prihoda od prodaje ulaznica namijenjeno je podršci radu udruge P.I.N.K. - life s ciljem nabave ultrazvuka za KBC Zagreb i mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre Milosrdnice. Više informacija o jubilarnoj dm ženskoj utrci možete pronaći na internetskoj stranici dm.hr.

Idi na 24sata