To je to što me zanima!

Kamo za Uskrs i Praznik rada? Provjerite ponudu u Tuhelju

Možda vam se čini prerano razmišljati o proljetnim putovanjima, ali Terme Tuhelj pripremile su odličnu ponudu za ranije rezervacije, sniženu čak do 40%
Vidi originalni članak

Ovo je prilika koju nikako ne smijete propustiti jer s ranijim rezervacijama ne samo da dobijete niže cijene, nego s razlikom u cijeni uštedite novac koji kasnije možete potrošiti na dodatno opuštanje. Oslobodite se velikih pripremanja za Uskrs i Praznik rada i neka sve bude barem na par dana podređeno samo vama. Ukoliko rezervirate svoje proljetne praznike do 15.3. očekuje vas posebna ponuda s 40% popusta i obiteljskim bonusom u kojem Terme Tuhelj poklanjaju GRATIS boravak za 2 djece. All inclusive light paket bit će idealan odabir za vaše uskršnje i prvomajske praznike.

Uskršnji praznici idealno su vrijeme da provedete vrijeme s obitelji, a Praznik rada ove godine srećom pada na ponedjeljak pa možemo uživati u produženom vikendu. Animacijski tim priprema i bogatu zabavu za sve uzraste… najmlađi će uživati u kreativnim radionicama, vodenim igrama, obiteljskim sportskim natjecanjima i zabavnoj večernjoj animaciji dok je za roditelje rezervirano posebno buđenje osjetila u Svijetu sauna kao i opuštanje u wellness centrima uz home made tretmane.

Naravno, nemojte zaboraviti ni izlete u okolici koji će dati poseban čar vašem putovanju.

Idi na 24sata