Obavijesti

Promo sadržaj

Kamo za Uskrs i Praznik rada? Provjerite ponudu u Tuhelju

Kamo za Uskrs i Praznik rada? Provjerite ponudu u Tuhelju
6

Možda vam se čini prerano razmišljati o proljetnim putovanjima, ali Terme Tuhelj pripremile su odličnu ponudu za ranije rezervacije, sniženu čak do 40%

Ovo je prilika koju nikako ne smijete propustiti jer s ranijim rezervacijama ne samo da dobijete niže cijene, nego s razlikom u cijeni uštedite novac koji kasnije možete potrošiti na dodatno opuštanje. Oslobodite se velikih pripremanja za Uskrs i Praznik rada i neka sve bude barem na par dana podređeno samo vama. Ukoliko rezervirate svoje proljetne praznike do 15.3. očekuje vas posebna ponuda s 40% popusta i obiteljskim bonusom u kojem Terme Tuhelj poklanjaju GRATIS boravak za 2 djece. All inclusive light paket bit će idealan odabir za vaše uskršnje i prvomajske praznike.

Uskršnji praznici idealno su vrijeme da provedete vrijeme s obitelji, a Praznik rada ove godine srećom pada na ponedjeljak pa možemo uživati u produženom vikendu. Animacijski tim priprema i bogatu zabavu za sve uzraste… najmlađi će uživati u kreativnim radionicama, vodenim igrama, obiteljskim sportskim natjecanjima i zabavnoj večernjoj animaciji dok je za roditelje rezervirano posebno buđenje osjetila u Svijetu sauna kao i opuštanje u wellness centrima uz home made tretmane.

Naravno, nemojte zaboraviti ni izlete u okolici koji će dati poseban čar vašem putovanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!