To je to što me zanima!

Ljeto u Termama Sveti Martin - Idealna kombinacija osvježenja

Kada temperature dosegnu svoj vrhunac, mnogi traže način za osvježenje i bijeg od ljetnih vrućina. Na sjeveru Hrvatske, u zelenom Međimurju, usred netaknute prirode nalaze se Terme Sveti Martin, koje pružaju idealnu ljetnu avanturu za sve posjetitelje
Vidi originalni članak

Sunčani vikendi idealno su vrijeme za skok u osvježavajuće bazene Aquaparka MartiLandia, najzabavnijeg vodenog parka u sklopu Terma Sveti Martin. Ovaj vodeni park, koji se prostire na 2.600 četvornih metara, nudi obilje zabavnih sadržaja za djecu i odrasle. Tobogani poput brzog kamikaze, spin bowl-a i klasičnih otvorenih tobogana pružaju savršenu dozu adrenalina i zabave. Posebno dizajnirano dječje vodeno igralište s maskotama Martijem i Martinom, osigurava sigurno i veselo iskustvo za najmlađe posjetitelje koji se do mile volje mogu brčkati u osjenčanom dječjem bazenu. Whirlpooli na otvorenom pružaju mogućnost opuštanja i uživanja u sunčevim zrakama. Restorani s ukusnim jelima i bar za osvježenje pićem zadovoljit će i najizbirljivije gurmanske želje. Aquapark MartiLandia stvara nevjerojatnu ljetnu atmosferu u kojoj se svatko može opustiti i uživati.

No, Terme Sveti Martin nude mnogo više od samo ljetnog bućkanja u bazenima. Dolazite na vikend i ljubitelj ste aktivnosti na otvorenom? U blizini Terma nalazi se mreža biciklističkih staza koja vodi kroz slikovite krajolike, vinograde, šumske puteve i idilična sela. Biciklističke rute su različitih dužina i težina, pa svatko može pronaći onu pravu za sebe. Ovo je izvrsna aktivnost za cijelu obitelj ili grupu prijatelja koja će vam omogućiti da istovremeno istražite okolicu i ostanete aktivni tijekom ljetnih mjeseci. O biciklima ne trebate brinuti jer ih možete iznajmiti na recepciji hotela, od onih klasičnih, pa sve do električnih.

U sklopu hotela Terme Sveti Martin nalazi se i Wellness centar Sveti Martin. Za one koji nisu baš željni kupanja, predlažemo da svu napetost u tijelu izbace nekom masažom pod baldahinima koje se nude na samim bazenima ili da posjete Wellness centar pa uživaju u jednom, dva ili tri tretmana koji se rade samo prirodnom kozmetikom prema tipu kože, a u wellness centru je i divan Svijet sauna savršen za izbacivanje toksina iz tijela. Nakon napornog dana provedenog u Aquaparku MartiLandia ili bicikliranju, wellness centar je savršeno mjesto za opuštanje i njegu tijela. Poželite li masažu, preporučujemo Sv. Martin masažu, a tu je i ponuda raznih tremtana u kojima možete uživati i s vašim najmlađim članovima obitelji. Istražite sve opcije ovdje.

Kako se Terme nalaze u području gornjeg Međimurja koje nudi raznolike turističke sadržaje, tako i vama ostaje mnoštvo atrakcija koje možete posjetiti prilikom svog boravka u Međimurju. Ovo područje obiluje slikovitim selima, vinogradima i prirodnim ljepotama. Posjetitelji mogu istraživati vinsku cestu, posjetiti Mađerkin breg s kojeg se pruža spektakularan pogled i vidjeti prekrasne krajolike kojima obiluje ovo područje. Posjetite najsjeverniju točku Hrvatske – Žabnik i istražite multimedijalnu izložbu u Mlinarskoj kući koja će vam otkriti više o povijesti mlinarenja u ovom kraju. Također, možete se upustiti u gastro avanture i kušati međimurske specijalitete koji će oduševiti vaše nepce.

Ljeto u Termama Sveti Martin pruža nevjerojatnu kombinaciju zabave, rekreacije, wellnessa i istraživanja prekrasne okolice. Bilo da ste ljubitelj adrenalina, opuštanja, prirode ili kulture, Terme imaju sve što vam treba za nezaboravan odmor.

Više informacija pogledajte na www.termesvetimartin.com

Idi na 24sata