Obavijesti

Promo sadržaj

Ljeto u Termama Sveti Martin - Idealna kombinacija osvježenja

Ljeto u Termama Sveti Martin - Idealna kombinacija osvježenja
10

Kada temperature dosegnu svoj vrhunac, mnogi traže način za osvježenje i bijeg od ljetnih vrućina. Na sjeveru Hrvatske, u zelenom Međimurju, usred netaknute prirode nalaze se Terme Sveti Martin, koje pružaju idealnu ljetnu avanturu za sve posjetitelje

Sunčani vikendi idealno su vrijeme za skok u osvježavajuće bazene Aquaparka MartiLandia, najzabavnijeg vodenog parka u sklopu Terma Sveti Martin. Ovaj vodeni park, koji se prostire na 2.600 četvornih metara, nudi obilje zabavnih sadržaja za djecu i odrasle. Tobogani poput brzog kamikaze, spin bowl-a i klasičnih otvorenih tobogana pružaju savršenu dozu adrenalina i zabave. Posebno dizajnirano dječje vodeno igralište s maskotama Martijem i Martinom, osigurava sigurno i veselo iskustvo za najmlađe posjetitelje koji se do mile volje mogu brčkati u osjenčanom dječjem bazenu. Whirlpooli na otvorenom pružaju mogućnost opuštanja i uživanja u sunčevim zrakama. Restorani s ukusnim jelima i bar za osvježenje pićem zadovoljit će i najizbirljivije gurmanske želje. Aquapark MartiLandia stvara nevjerojatnu ljetnu atmosferu u kojoj se svatko može opustiti i uživati.

No, Terme Sveti Martin nude mnogo više od samo ljetnog bućkanja u bazenima. Dolazite na vikend i ljubitelj ste aktivnosti na otvorenom? U blizini Terma nalazi se mreža biciklističkih staza koja vodi kroz slikovite krajolike, vinograde, šumske puteve i idilična sela. Biciklističke rute su različitih dužina i težina, pa svatko može pronaći onu pravu za sebe. Ovo je izvrsna aktivnost za cijelu obitelj ili grupu prijatelja koja će vam omogućiti da istovremeno istražite okolicu i ostanete aktivni tijekom ljetnih mjeseci. O biciklima ne trebate brinuti jer ih možete iznajmiti na recepciji hotela, od onih klasičnih, pa sve do električnih.

10
| Foto: maja danica

U sklopu hotela Terme Sveti Martin nalazi se i Wellness centar Sveti Martin. Za one koji nisu baš željni kupanja, predlažemo da svu napetost u tijelu izbace nekom masažom pod baldahinima koje se nude na samim bazenima ili da posjete Wellness centar pa uživaju u jednom, dva ili tri tretmana koji se rade samo prirodnom kozmetikom prema tipu kože, a u wellness centru je i divan Svijet sauna savršen za izbacivanje toksina iz tijela. Nakon napornog dana provedenog u Aquaparku MartiLandia ili bicikliranju, wellness centar je savršeno mjesto za opuštanje i njegu tijela. Poželite li masažu, preporučujemo Sv. Martin masažu, a tu je i ponuda raznih tremtana u kojima možete uživati i s vašim najmlađim članovima obitelji. Istražite sve opcije ovdje.

Kako se Terme nalaze u području gornjeg Međimurja koje nudi raznolike turističke sadržaje, tako i vama ostaje mnoštvo atrakcija koje možete posjetiti prilikom svog boravka u Međimurju. Ovo područje obiluje slikovitim selima, vinogradima i prirodnim ljepotama. Posjetitelji mogu istraživati vinsku cestu, posjetiti Mađerkin breg s kojeg se pruža spektakularan pogled i vidjeti prekrasne krajolike kojima obiluje ovo područje. Posjetite najsjeverniju točku Hrvatske – Žabnik i istražite multimedijalnu izložbu u Mlinarskoj kući koja će vam otkriti više o povijesti mlinarenja u ovom kraju. Također, možete se upustiti u gastro avanture i kušati međimurske specijalitete koji će oduševiti vaše nepce.

Ljeto u Termama Sveti Martin pruža nevjerojatnu kombinaciju zabave, rekreacije, wellnessa i istraživanja prekrasne okolice. Bilo da ste ljubitelj adrenalina, opuštanja, prirode ili kulture, Terme imaju sve što vam treba za nezaboravan odmor.

Više informacija pogledajte na www.termesvetimartin.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.