To je to što me zanima!

Na Jarunu ovog vikenda sviraju Bolesna Braća i Detour, a očekuju vas i razne pogodnosti

Ultimativni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge Chill&Grill već je u punom jeku. Pogledajte kako su se brojni Zagrepčani zabavili do sad te što vas još očekuje
Vidi originalni članak

Ako ste u potrazi za mjestom na kojem ćete provesti kvalitetno vrijeme u društvu prijatelja ili obitelji, a pritom pojesti finu hranu po pristupačnim cijenama i popiti poneko piće, onda imamo odličan prijedlog za vas. Riječ je o najdužem do sad Chill&Grill festivalu koji se održava na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske. Dođite na festival i opustite se u najboljem hladu u gradu do 4. srpnja, a detaljan program pogledajte ovdje. Iskoristite ove dane i doživite pravo iskustvo festivala nakon dugo vremena. 

Osim u hladu, guštajte i u bogatom glazbenom programu, a već ovog vikenda očekuju vas velika imena poput Bolesne Braće, Detoura i Zembo Latife. Zato dođite na Jarun kako biste se opustili i zabavili te raspjevali se na hitove kao što su ‘Lovačke priče’, 'Tvoje lice se promijenilo’ i ‘Zvijezde’.

Hrana iz popularnih zagrebačkih restorana po 10% nižoj cijeni

Uz odličnu glazbu, očekuje vas i fantastična gastro ponuda zagrebačkih restorana - Wok by Matija, KSS Burger, Kitchen&Grill PLAC, Jack 'n' Bowl, BBQ Hot Yard, El Toro i Maredo. Usto, na Chill&Grillu kompletna ponuda hrane i pića je 10% snižena ukoliko plaćate Visa karticom. Osim što ćete platiti manje, ovaj način plaćanja je brži, jednostavniji i sigurniji od plaćanja gotovinom. 

Tijekom ovogodišnjeg Chill&Grill festivala iskoristite pogodnosti koje vam omogućuje Visa te plaćajte beskontaktnom karticom. Pritom imajte na umu da je takav način i dalje najsigurniji oblik plaćanja. Uzimajući u obzir to da beskontaktnu karticu ili uređaj cijelo vrijeme držite u ruci tijekom plaćanja, rizik od prevare manji je nego pri tradicionalnim tehnologijama plaćanja.

S obzirom na festivalsku ponudu, zajamčeni su pun trbuh i dobar provod! A kako bismo vam dali još jedan razlog da ovih dana svratite na Jarun, donosimo vam galeriju fotografija s prijašnjih dana!

 

Idi na 24sata