To je to što me zanima!

Na ovogodišnjem Chill&Grillu imate jedinstvenu priliku isprobati novi Citroën C4

Chill&Grill počinje 24. lipnja, a osim bogate gastronomske ponude i live svirki bendova, čekaju vas mnoge pogodnosti - jedna od njih je i probna vožnja novog Citroëna C4 koji odgovara na sva vaša očekivanja
Vidi originalni članak

Ove godine omiljeni festival Chill&Grill čeka vas na novoj lokaciji - na Jarunu, između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta, u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun. Na prostranoj livadi, tijekom deset dana festivala očekuje vas bogati gastro program, live svirke bendova i nastupi DJ-a te razne druge aktivnosti, čak i za one najmlađe. Festival je službeno počeo u četvrtak, 24.6. uz cjelovečernji nastup benda Živa legenda i DJ-a Stanka Bondže, a u još boljem ritmu nastavljamo tijekom vikenda. 

Tako vas tijekom petka, subote i nedjelje čeka bogati program koji se ne isplati propustiti. U petak, 25.6. nakon posla svakako svratite na Jarun jer od 16 sati kreću cooking show radionice s poznatim chefom Markom Palfijem, a nakon toga, od 18 sati kreće live nastup benda All Stars i DJ-a Sinke Fresh. U subotu nastupaju bend Sunnysiders i DJ Doc Cedro, a u nedjelju će zasvirati Soul Shadows i DJ Jurki. Naravno, uz sve to u ponudi su vrhunska jela i slastice te osvježavajuća pića. 

Probne vožnje u novom Citroënu C4

Jedinstvena prilika na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu svakako je izložba novog Citroën C4 automobila kojeg će posjetitelji imati priliku i isprobati. Probne vožnje odvijat će se u subotu 26. i nedjelju 27. lipnja od 12 do 18 sati, pa, ako ste bacili oko na ovaj svestrani automobil ili samo želite zadovoljiti znatiželju, svratite za vikend na Jarun i provozajte se u njemu!

Novi Citroën C4 i 100% električni e-C4 predstavljaju pravu prekretnicu i donose novi izgled budućih Citroën vozila. Citroën se vratio u C-segment s jedinstvenom ponudom i odgovara na sva očekivanja kupaca C - segmenta bilo da se radi o obiteljima ili profesionalnom korištenju. Kao pravi Citroën, on donosi odvažnost, udobnost i humanost. On je najbolje od Citroëna zahvaljujući povišenoj silueti i odvažnom dizajnu što ga čini prepoznatljivim na prvi pogled. Pruža vrhunsku razinu udobnosti i tehnologije jednostavne za korištenje. 

Ovaj vrhunski automobil utjelovljuje snažni iskorak u dizajnu Citroën silueta, donosi povišeni položaj na kotačima velikih dimenzija, aerodinamičnu i energičnu siluetu koja uključuje kodove SUV vozila, naglašen dizajn s grafičkim elementima nudeći brojne mogućnosti personalizacije, njih čak 31.

Povrh toga, ima sve prednosti programa Citroën Advanced Comfort® za povećanu udobnost s progresivnim hidrauličnim graničnicima, sjedalima Advanced Comfort ili Smart Pad Support Citroën™ kao svjetskom premijerom. Iskustvo udobnosti osnaženo je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje uključuju Highway Driver Assist, drugu razinu polu-autonomne vožnje kao i 6 tehnologija za povezivost. Te kvalitete su dodatno naglašene na novom, 100% ëlektričnom ë-C4 koji nudi iskustvo ë-Comfort (tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji).

Citroën s novim C4 i 100% električnim ë-C4 nastavlja svoju električnu ofenzivu i ispisuje novo poglavlje u svojoj povijesti na području kompaktnih limuzina. Novi C4 i ë-C4 dostupni su s tri različite energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. 

Želite li sve to vidjeti i isprobati iz prve ruke, svakako dođite na Jarun u subotu i nedjelju gdje vas čekaju probne vožnje, naravno, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Osim ovog vikenda, Citroën C4 moći ćete provozati i za vikend 3. i 4. srpnja, također od 12 do 18 sati. U međuvremenu, sve informacije o programu i događanjima na festivalu možete pratiti na službenoj Facebook stranici eventa. 

Radno vrijeme festivala je:

  • ponedjeljak - četvrtak 16:00 - 23:00
  • petak 16:00 - 00:00
  • subota 12:00 - 00:00
  • nedjelja 12:00 - 23:00
Vidimo se na Jarunu! 
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare