Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Na ovogodišnjem Chill&Grillu imate jedinstvenu priliku isprobati novi Citroën C4

Na ovogodišnjem Chill&Grillu imate jedinstvenu priliku isprobati novi Citroën C4

Chill&Grill počinje 24. lipnja, a osim bogate gastronomske ponude i live svirki bendova, čekaju vas mnoge pogodnosti - jedna od njih je i probna vožnja novog Citroëna C4 koji odgovara na sva vaša očekivanja

Ove godine omiljeni festival Chill&Grill čeka vas na novoj lokaciji - na Jarunu, između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta, u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun. Na prostranoj livadi, tijekom deset dana festivala očekuje vas bogati gastro program, live svirke bendova i nastupi DJ-a te razne druge aktivnosti, čak i za one najmlađe. Festival je službeno počeo u četvrtak, 24.6. uz cjelovečernji nastup benda Živa legenda i DJ-a Stanka Bondže, a u još boljem ritmu nastavljamo tijekom vikenda. 

Tako vas tijekom petka, subote i nedjelje čeka bogati program koji se ne isplati propustiti. U petak, 25.6. nakon posla svakako svratite na Jarun jer od 16 sati kreću cooking show radionice s poznatim chefom Markom Palfijem, a nakon toga, od 18 sati kreće live nastup benda All Stars i DJ-a Sinke Fresh. U subotu nastupaju bend Sunnysiders i DJ Doc Cedro, a u nedjelju će zasvirati Soul Shadows i DJ Jurki. Naravno, uz sve to u ponudi su vrhunska jela i slastice te osvježavajuća pića. 

Probne vožnje u novom Citroënu C4

Jedinstvena prilika na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu svakako je izložba novog Citroën C4 automobila kojeg će posjetitelji imati priliku i isprobati. Probne vožnje odvijat će se u subotu 26. i nedjelju 27. lipnja od 12 do 18 sati, pa, ako ste bacili oko na ovaj svestrani automobil ili samo želite zadovoljiti znatiželju, svratite za vikend na Jarun i provozajte se u njemu!

Novi Citroën C4 i 100% električni e-C4 predstavljaju pravu prekretnicu i donose novi izgled budućih Citroën vozila. Citroën se vratio u C-segment s jedinstvenom ponudom i odgovara na sva očekivanja kupaca C - segmenta bilo da se radi o obiteljima ili profesionalnom korištenju. Kao pravi Citroën, on donosi odvažnost, udobnost i humanost. On je najbolje od Citroëna zahvaljujući povišenoj silueti i odvažnom dizajnu što ga čini prepoznatljivim na prvi pogled. Pruža vrhunsku razinu udobnosti i tehnologije jednostavne za korištenje. 

Ovaj vrhunski automobil utjelovljuje snažni iskorak u dizajnu Citroën silueta, donosi povišeni položaj na kotačima velikih dimenzija, aerodinamičnu i energičnu siluetu koja uključuje kodove SUV vozila, naglašen dizajn s grafičkim elementima nudeći brojne mogućnosti personalizacije, njih čak 31.

Povrh toga, ima sve prednosti programa Citroën Advanced Comfort® za povećanu udobnost s progresivnim hidrauličnim graničnicima, sjedalima Advanced Comfort ili Smart Pad Support Citroën™ kao svjetskom premijerom. Iskustvo udobnosti osnaženo je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje uključuju Highway Driver Assist, drugu razinu polu-autonomne vožnje kao i 6 tehnologija za povezivost. Te kvalitete su dodatno naglašene na novom, 100% ëlektričnom ë-C4 koji nudi iskustvo ë-Comfort (tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji).

Citroën s novim C4 i 100% električnim ë-C4 nastavlja svoju električnu ofenzivu i ispisuje novo poglavlje u svojoj povijesti na području kompaktnih limuzina. Novi C4 i ë-C4 dostupni su s tri različite energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. 

Želite li sve to vidjeti i isprobati iz prve ruke, svakako dođite na Jarun u subotu i nedjelju gdje vas čekaju probne vožnje, naravno, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Osim ovog vikenda, Citroën C4 moći ćete provozati i za vikend 3. i 4. srpnja, također od 12 do 18 sati. U međuvremenu, sve informacije o programu i događanjima na festivalu možete pratiti na službenoj Facebook stranici eventa. 

Radno vrijeme festivala je:

  • ponedjeljak - četvrtak 16:00 - 23:00
  • petak 16:00 - 00:00
  • subota 12:00 - 00:00
  • nedjelja 12:00 - 23:00
Vidimo se na Jarunu! 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini