To je to što me zanima!

Najbolji božićni popusti su u Planet obući!

Šetnje gradom nikada nemaju toliku posebnu čar kao u prosincu u blagdansko doba kada krošnjama stabala i pročeljima zgrada trepere tisuće lampica čineći atmosferu posebnom i čarobnom.
Vidi originalni članak

Jedini minus (doslovno!) je niska temperatura, ali i za to ima lijeka: topla obuća i odjeća su ključni, i nema zime! Gdje pronaći lijepe, trendy i tople gležnjače i čizmice? Pa naravno, u Planet obući, gdje vas očekuje odličan izbor i odlične cijene. Ovaj cijeli tjedan (19.-24.12.) u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća traje veliki božićni popust gdje je sav asortiman snižen na -40%! Kod kupovine na webshopu ostvarite popust -40% uz kod: POPUST40.

Potražite odlične ženske gležnjače s podstavom od umjetnog krzna koje savršeno griju nogu dok razgledavate štandove ili sjedite na otvorenom ispod grijače lampe. Za fashionistice predlažemo trendy modele bijelih i krem gležnjača na visoko vezanje s robusnim petama ili visoke čizme preko koljena u kojima ćete izgledati atraktivno i osjećati se udobno i toplo. Za urbani street style očekuje vas super ponuda bikerskih i combat gležnjača s kopčama i zakovicama koje će se idealno uklopiti u rokersko-alternativni stil. Izvrsna ponuda modnih torbica prati vaš stil i možete birati od mini trendy modela za izlaske do maxi torbica za svaki dan.

Muška je kolekcija također bogato opremljena kožnim i vegan-kožnim gležnjačama, zimskim casual i svečanim cipelama te robusnim gležnjačama za grad i posao. Dječja zimska kolekcija  puna je prekrasnih modela gležnjača za djevojčice i dječake, sa cartoon likovima, meke unutrašnjosti kako bi noga uvijek bila na sigurnom i toplom.

Hladne zimske dane i večeri često volimo provesti u toplini svog doma, ušuškani u ugodnu pidžamu ili trenirku u toplim i mekim kućnim papučama. Potražite u Planet obući izvrstan izbor papuča iz muške, ženske i dječje kolekcije. Odaberite meke dječje papučice s likom ovčice, tople ženske papuče klasičnog ili modernog kroja, te muške kožne ili papuče s printom.

Najbolji blagdanski shopping očekuje vas u trgovinama i na webshopu Planet obuća gdje možete kupovati odlične zimske modele, sada na -40% popusta! Požurite, popusti traju samo do kraja ovog tjedna!

Idi na 24sata