To je to što me zanima!

Najnovije istraživanje: Rješenje za podmlađenu i svježu kožu

Da li ste se ikada zapitali, da li krema protiv bora uopće djeluje? Vjerojatno ste već do sada isprobali različite proizvode za svoje lice, ali niste bili zadovoljni s njima. Nova istraživanja potvrđuju, da ta krema protiv bora stvarno pomaže u boju protiv starenja.
Vidi originalni članak

Ključni sastojci za uspješan boj protiv bora

Najnovija istraživanja su pokazala, da su ključni sastojci za rat protiv bora: bademovo ulje, vazelin i hijaluronska kiselina. Ta 3 sastojka su idealna kombinacija za optimalnu pomoć prilikom obnavljanja kože, koja postaje, nakon redovite njege s kremom koja sadrži sva ta 3 sastojka, sve glađa i elastičnija.

Hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid, koji se nalazi u koži. Ona je spona, koja kožu navlaži i čuva njenu elastičnost. To znači, da je hijaluronska kiselina korisna prilikom sprječavanja nastanka bora, i održavanju mladolikog izgleda kože.

Bademovo ulje je prirodno ulje i sadrži visoke vrijednosti vitamina E i masnih kiselina, koji kožu njeguju i omekšavaju. Tako da pomaže i kod ublažavanja osipa i još nekih drugih problema s kožom.

Vazelin je mineralno ulje, koje se upotrebljava kao emolijent, zadržava vlagu u koži. Pomaže zaštiti kožu od simptoma suhoće i ljuskavice.

Ta tri sastojka su najbitnija i iznimno korisna za kožu, čuvaju vlažnost kože, sprječavaju nastajanje bora i smanjuju nastajanje problematične kože, kao što je aknasta koža ili pigmentne pjege.

Kako krema protiv bora djeluje na kožu

Krema protiv bora djeluje tako, da u kožu unosi te ključne sastojke i kad se ti sastojci apsorbiraju u kožu, djeluju zajedno, potiču obnavljanje kože i čine je glatkom i elastičnom. Istraživanje je pokazalo, da su žene, koje su koristile kremu protiv bora s bademovim uljem, vazelinom i hijaluronskom kiselinom, u prosjeku opazile smanjivanje bora za 45%. Osim toga, izvijestile su o glatkijoj i elastičnijoj koži. Važno je da pronađete idealnu kremu koja sadrži sve potrebne sastojke za lijepu, besprijekornu kožu.

Prirodni načini u borbi protiv bora i kako ih krema protiv bora nadopunjuje

Bore su dio prirodnog procesa starenja, ali možemo usporiti njihovo nastajanje i čak ih i ukloniti uz prirodne metode i kremu koja sadrži idealan omjer svih sastojaka, odnosno 4D Hyaluron.

Nekoliko učinkovitih svakodnevnih savjeta za mlađi izgled kože:

- Redovita tjelovježba: tjelovježba pomaže u poboljšanju protoka krvi i cirkulacije krvi, što pomaže u regeneraciji kože i daje joj veću elastičnost.

- Pravilna prehrana: konzumacija hrane bogate antioksidansima, omega-3 masnim kiselinama i vitaminima poput vitamina A, C i E može pomoći u zaštiti kože od štetnog djelovanja slobodnih radikala i učiniti je elastičnijom.

- Puno vode: pijte puno vode kako biste hidratizirali kožu iznutra i učinili je glatkom.

- Redoviti piling: Redovitim pilingom kože uklanjate mrtve stanice kože i potičete njenu obnovu.

- San: San je ključan za zdravu kožu, jer se koža tijekom sna obnavlja i regenerira.

- 4D Hyaluron krema: savršeno nadopunjuje prirodne načine borbe protiv umorne kože, jer ju izravno vlaži i daje joj hranjive sastojke potrebne za regeneraciju. Krema protiv starenja s bademovim uljem, vazelinom i hijaluronskom kiselinom može pomoći smanjiti bore i poboljšati teksturu kože.

4 dimenzije kože

Bore su neizostavan dio starenja, ali s Lux-Factorovom kremom protiv bora 4D Hyaluron problem možete riješiti brzo i učinkovito. Ta revolucionarna krema sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka, koji skupa djeluju na 4 dimenzije kože – dubinu, teksturu, elastičnost i sjaj.

- Dubina bora: Hijaluronska kiselina u kremi djeluje kao magnet za vodu, koja kožu intenzivno hidrira i popunjava bore od unutra.

- Tekstura kože: Koenzim Q10 pomaže obnoviti stanice kože i poboljšati teksturu kože, tako da postaje glađa i mekša.

- Elastičnost kože: Krema također sadrži ekstrakte posebnog sastojka koji pomaže povećati elastičnost kože i čini je fleksibilnijom.

- Sjaj kože: Vitamin C u kremi poboljšava sjaj kože i čini je blistavijom.

Nemojte više čekati da bi vaša kože izgledala mladoliko i svježe

Počnite koristiti Lux-Factor kremu protiv bora 4D Hyaluron, već danas i uživajte u rezultatima koji su vidljivi odmah, ali su i dugotrajni. Kremu po promotivnoj cijeni možete naručiti na internet stranici: luxfactor.com ili pozivom na broj 01 330 9365.

Samo za čitatelje portala 24sata.hr smo pripremili i poseban kod za 15% popusta na cjelokupnu kupovinu. Kod možete unijeti na web stranici ili ga reći telefonom 01 330 9365.

Kod: HR15

Pažnja! Kod za popust vrijedi samo do petka, 31. ožujka.

Idi na 24sata