Obavijesti

Promo sadržaj

Najnovije istraživanje: Rješenje za podmlađenu i svježu kožu

Najnovije istraživanje: Rješenje za podmlađenu i svježu kožu
8

Da li ste se ikada zapitali, da li krema protiv bora uopće djeluje? Vjerojatno ste već do sada isprobali različite proizvode za svoje lice, ali niste bili zadovoljni s njima. Nova istraživanja potvrđuju, da ta krema protiv bora stvarno pomaže u boju protiv starenja.

Ključni sastojci za uspješan boj protiv bora

Najnovija istraživanja su pokazala, da su ključni sastojci za rat protiv bora: bademovo ulje, vazelin i hijaluronska kiselina. Ta 3 sastojka su idealna kombinacija za optimalnu pomoć prilikom obnavljanja kože, koja postaje, nakon redovite njege s kremom koja sadrži sva ta 3 sastojka, sve glađa i elastičnija.

Hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid, koji se nalazi u koži. Ona je spona, koja kožu navlaži i čuva njenu elastičnost. To znači, da je hijaluronska kiselina korisna prilikom sprječavanja nastanka bora, i održavanju mladolikog izgleda kože.

Bademovo ulje je prirodno ulje i sadrži visoke vrijednosti vitamina E i masnih kiselina, koji kožu njeguju i omekšavaju. Tako da pomaže i kod ublažavanja osipa i još nekih drugih problema s kožom.

Vazelin je mineralno ulje, koje se upotrebljava kao emolijent, zadržava vlagu u koži. Pomaže zaštiti kožu od simptoma suhoće i ljuskavice.

Ta tri sastojka su najbitnija i iznimno korisna za kožu, čuvaju vlažnost kože, sprječavaju nastajanje bora i smanjuju nastajanje problematične kože, kao što je aknasta koža ili pigmentne pjege.

Kako krema protiv bora djeluje na kožu

Krema protiv bora djeluje tako, da u kožu unosi te ključne sastojke i kad se ti sastojci apsorbiraju u kožu, djeluju zajedno, potiču obnavljanje kože i čine je glatkom i elastičnom. Istraživanje je pokazalo, da su žene, koje su koristile kremu protiv bora s bademovim uljem, vazelinom i hijaluronskom kiselinom, u prosjeku opazile smanjivanje bora za 45%. Osim toga, izvijestile su o glatkijoj i elastičnijoj koži. Važno je da pronađete idealnu kremu koja sadrži sve potrebne sastojke za lijepu, besprijekornu kožu.

Prirodni načini u borbi protiv bora i kako ih krema protiv bora nadopunjuje

Bore su dio prirodnog procesa starenja, ali možemo usporiti njihovo nastajanje i čak ih i ukloniti uz prirodne metode i kremu koja sadrži idealan omjer svih sastojaka, odnosno 4D Hyaluron.

Nekoliko učinkovitih svakodnevnih savjeta za mlađi izgled kože:

- Redovita tjelovježba: tjelovježba pomaže u poboljšanju protoka krvi i cirkulacije krvi, što pomaže u regeneraciji kože i daje joj veću elastičnost.

- Pravilna prehrana: konzumacija hrane bogate antioksidansima, omega-3 masnim kiselinama i vitaminima poput vitamina A, C i E može pomoći u zaštiti kože od štetnog djelovanja slobodnih radikala i učiniti je elastičnijom.

- Puno vode: pijte puno vode kako biste hidratizirali kožu iznutra i učinili je glatkom.

- Redoviti piling: Redovitim pilingom kože uklanjate mrtve stanice kože i potičete njenu obnovu.

- San: San je ključan za zdravu kožu, jer se koža tijekom sna obnavlja i regenerira.

- 4D Hyaluron krema: savršeno nadopunjuje prirodne načine borbe protiv umorne kože, jer ju izravno vlaži i daje joj hranjive sastojke potrebne za regeneraciju. Krema protiv starenja s bademovim uljem, vazelinom i hijaluronskom kiselinom može pomoći smanjiti bore i poboljšati teksturu kože.

4 dimenzije kože

Bore su neizostavan dio starenja, ali s Lux-Factorovom kremom protiv bora 4D Hyaluron problem možete riješiti brzo i učinkovito. Ta revolucionarna krema sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka, koji skupa djeluju na 4 dimenzije kože – dubinu, teksturu, elastičnost i sjaj.

- Dubina bora: Hijaluronska kiselina u kremi djeluje kao magnet za vodu, koja kožu intenzivno hidrira i popunjava bore od unutra.

- Tekstura kože: Koenzim Q10 pomaže obnoviti stanice kože i poboljšati teksturu kože, tako da postaje glađa i mekša.

- Elastičnost kože: Krema također sadrži ekstrakte posebnog sastojka koji pomaže povećati elastičnost kože i čini je fleksibilnijom.

- Sjaj kože: Vitamin C u kremi poboljšava sjaj kože i čini je blistavijom.

Nemojte više čekati da bi vaša kože izgledala mladoliko i svježe

Počnite koristiti Lux-Factor kremu protiv bora 4D Hyaluron, već danas i uživajte u rezultatima koji su vidljivi odmah, ali su i dugotrajni. Kremu po promotivnoj cijeni možete naručiti na internet stranici: luxfactor.com ili pozivom na broj 01 330 9365.

Samo za čitatelje portala 24sata.hr smo pripremili i poseban kod za 15% popusta na cjelokupnu kupovinu. Kod možete unijeti na web stranici ili ga reći telefonom 01 330 9365.

Kod: HR15

Pažnja! Kod za popust vrijedi samo do petka, 31. ožujka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!