To je to što me zanima!

Ne propustite novi Story dizajnerski paket – jedinstvena eNVy room majica!

U novom broju Storyja nastavlja se omiljeni Story dizajnerski mjesec! Potražite trendy eNVy room majicu!
Vidi originalni članak

Druga po redu ekskluzivna fashion suradnja predstavlja poznati brend eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Priznati modni vizionari uvijek su fokusirani na izražavanje ženske bezvremenske elegancije i ljepote. Javnost iznova oduševljavaju maštovitim bridal kreacijama, no ovoga puta su za Story dizajnerski mjesec naglasak stavili na svakodnevnu modu. Osmislili su jedinstven print za 100% pamučnu majicu koja se može kombinirati u svakoj situaciji!  

eNVy room majica savršen je suputnik za jurnjavu po gradskoj vrevi u trendi trapericama. Obucite je uz omiljene kratke hlačice za tople ljetne dane ili njome osvježite last minute sastanke te je kombinirajte uz poslovnu suknju. Majicu je moguće odabrati s romantičnim ilustracijama u dvije varijante - roza i crvenoj, te nijansama plave i žuto-zelene.

Fenomenalna majica u sklopu Story dizajnerskog mjeseca bit će dostupna od 4. kolovoza. Začinite svoje modne kombinacije upečatljivim eNVy room dizajnom i potražite je uz Story + dizajnerski paket na svim kioscima po cijeni od 59,90 kn.

U novom broju pogledajte emotivne fotografije dočeka Hrvatskih olimpijaca s Olimpijskih igara u Tokiju i susreta sa svojim bližnjima. Upoznajte intimne priče ovih nagrađivanih sportaša!

Istodobno, inicijativa Same Chances by Story, s ciljem podizanja svijesti o poštivanju ljudskih prava, predstavlja splitskog plivača Dinu Sinovčića, koji je u završnim pripremama za Paraolimpijske igre.

Novi broj donosi i detaljnu fashion evoluciju latino dive Jennifer Lopez. Dodatno pročitajte i koji sve celebi ljetuju u ovogodišnjoj hit ljetnoj destinaciji – Dubrovniku i kako se na grčkom otoku Santoriniju odmorila Ivana Lovrić iz grupe Colonia.

Još pregršt uzbudljivih lifestyle, fashion i beauty tema očekuje vas u novom broju Storyja, stoga svakako potražite limitirano izdanje časopisa Story + dizajnerski artikl!

Idi na 24sata