Obavijesti

Promo sadržaj

Ne propustite novi Story dizajnerski paket – jedinstvena eNVy room majica!

Ne propustite novi Story dizajnerski paket – jedinstvena eNVy room majica!
3

U novom broju Storyja nastavlja se omiljeni Story dizajnerski mjesec! Potražite trendy eNVy room majicu!

Druga po redu ekskluzivna fashion suradnja predstavlja poznati brend eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Priznati modni vizionari uvijek su fokusirani na izražavanje ženske bezvremenske elegancije i ljepote. Javnost iznova oduševljavaju maštovitim bridal kreacijama, no ovoga puta su za Story dizajnerski mjesec naglasak stavili na svakodnevnu modu. Osmislili su jedinstven print za 100% pamučnu majicu koja se može kombinirati u svakoj situaciji!  

eNVy room majica savršen je suputnik za jurnjavu po gradskoj vrevi u trendi trapericama. Obucite je uz omiljene kratke hlačice za tople ljetne dane ili njome osvježite last minute sastanke te je kombinirajte uz poslovnu suknju. Majicu je moguće odabrati s romantičnim ilustracijama u dvije varijante - roza i crvenoj, te nijansama plave i žuto-zelene.

Fenomenalna majica u sklopu Story dizajnerskog mjeseca bit će dostupna od 4. kolovoza. Začinite svoje modne kombinacije upečatljivim eNVy room dizajnom i potražite je uz Story + dizajnerski paket na svim kioscima po cijeni od 59,90 kn.

U novom broju pogledajte emotivne fotografije dočeka Hrvatskih olimpijaca s Olimpijskih igara u Tokiju i susreta sa svojim bližnjima. Upoznajte intimne priče ovih nagrađivanih sportaša!

Istodobno, inicijativa Same Chances by Story, s ciljem podizanja svijesti o poštivanju ljudskih prava, predstavlja splitskog plivača Dinu Sinovčića, koji je u završnim pripremama za Paraolimpijske igre.

Novi broj donosi i detaljnu fashion evoluciju latino dive Jennifer Lopez. Dodatno pročitajte i koji sve celebi ljetuju u ovogodišnjoj hit ljetnoj destinaciji – Dubrovniku i kako se na grčkom otoku Santoriniju odmorila Ivana Lovrić iz grupe Colonia.

Još pregršt uzbudljivih lifestyle, fashion i beauty tema očekuje vas u novom broju Storyja, stoga svakako potražite limitirano izdanje časopisa Story + dizajnerski artikl!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh
PROMO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh

U Pan-peku vas čekaju sourdough klasik, sourdough korica ili sourdough tamni kruh – novi kruhovi od kiselog tijesta u čijem ćete okusu, kvaliteti, karakterističnoj rupičastoj strukturi i svježini uživati sa svakim zalogajem - probajte već danas!

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!
PROMO

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!

Zašto je roštilj vani više od obroka: Istražujemo čaroliju druženja na otvorenom.
Nebo iznad Hrvatske obojeno kockicama - hrvatski balon "Kockice" osvaja visine!
PROMO

Nebo iznad Hrvatske obojeno kockicama - hrvatski balon "Kockice" osvaja visine!

Ovog vikenda, iznad Međimurja, ljubitelji prirode imali su priliku svjedočiti fantastičnom prizoru. Balon na vrući zrak, oslikan prepoznatljivim kockicama, vinuo se na svoj prvi let s Aerodroma Čakovec, obojivši nebo iznad Međimurske županije.