To je to što me zanima!

Nova tramvajska linija za vikend dolazi na Jarun

LMF Festival ovog vikenda dovodi posebnu tramvajsku liniju na Jarun, koja će 15.-17.06. uz pozornicu i brojne druge zanimacije biti posebna atrakcija
Vidi originalni članak

LMF Festival je jedan od najuzbudljivijih glazbenih događaja koji će se održati treći put za redom, na zagrebačkom jezeru Jarun. U njihovoj chill zoni jedna od zanimljivosti je City Stage, koji će biti mjesto spektakularnih nastupa i brojnih zanimacija. Ova impresivna pozornica svim posjetiteljima donijet će duh grada i stvorit nevjerojatnu atmosferu svim posjetiteljima. 
Zagrebački tramvaj biti će postavljen u chill zoni, koji će najviše doprinijeti gradskom duhu Zagreba. Veliki sat, izgledom isti baš kao i satovi koji su postavljeni na svakom trgu, dodatno će upotpuniti prostor, pružajući dojam da se cijeli mali trg izgradio baš usred Jaruna.  

Osim toga, na City Stage-u pronaći će se semafori i prometni znakovi koji su postavljeni kao u pravom gradu. Ova simbolična kulisa podsjetit će svakoga na svakodnevni život na prometnim raskrižjima, donoseći urbani šarm. Ispred samog City Stage-a, biti će postavljen putokaz koji će posjetiteljima pokazati smjer prema različitim pozornicama, olakšavajući snalaženje i istraživanje festivala. Na tri dana stvorit će se pravi mali grad sa svim svojim obilježjima usred Jaruna. Posebna atrakcija na festivalu također će biti i gondole koje se inače koriste za vožnju žičarom.  

City Stage započinje s izvedbama već u popodnevnim satima, pružajući vam priliku da cijeli dan provedete uživajući u glazbi i raznim zabavama. Ne samo da je ova pozornica izuzetno zanimljiva zbog svoje kulise i atmosfere, već nudi i nevjerojatno iskustvo glazbenog putovanja. 

Osim nastupa na City Stage-u, festival nudi mnogo drugih zanimljivosti i atrakcija koje vrijedi istražiti tijekom dana i noći. Oko same pozornice možete otkriti razna iznenađenja, poput štandova s hranom, umjetničkih instalacija i interaktivnih izložbi. Svaki kutak je pažljivo osmišljen kako bi posjetiteljima pružio nevjerojatno iskustvo. Posjetitelji će imati priliku istražiti svaki kutak ovog dijela festivala, a zasigurno će se otkriti još mnoštvo zanimljivosti i animacija. 

LMF Festival na City Stage-u donosi spoj glazbe, umjetnosti i urbanih elemenata, stvarajući nevjerojatno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Neovisno o tome jeste li glazbeni zaljubljenik ili samo tražite nešto novo i uzbudljivo, ovaj festival će vas očarati svojim jedinstvenim konceptom i energijom. Dođite i uživajte u ovoj glazbenoj poslastici koja će vam ostati u sjećanju, a više informacija o samom Festivalu potražite ovdje.  

Idi na 24sata