Obavijesti

Promo sadržaj

Nova tramvajska linija za vikend dolazi na Jarun

Nova tramvajska linija za vikend dolazi na Jarun

LMF Festival ovog vikenda dovodi posebnu tramvajsku liniju na Jarun, koja će 15.-17.06. uz pozornicu i brojne druge zanimacije biti posebna atrakcija

LMF Festival je jedan od najuzbudljivijih glazbenih događaja koji će se održati treći put za redom, na zagrebačkom jezeru Jarun. U njihovoj chill zoni jedna od zanimljivosti je City Stage, koji će biti mjesto spektakularnih nastupa i brojnih zanimacija. Ova impresivna pozornica svim posjetiteljima donijet će duh grada i stvorit nevjerojatnu atmosferu svim posjetiteljima. 
Zagrebački tramvaj biti će postavljen u chill zoni, koji će najviše doprinijeti gradskom duhu Zagreba. Veliki sat, izgledom isti baš kao i satovi koji su postavljeni na svakom trgu, dodatno će upotpuniti prostor, pružajući dojam da se cijeli mali trg izgradio baš usred Jaruna.  

Osim toga, na City Stage-u pronaći će se semafori i prometni znakovi koji su postavljeni kao u pravom gradu. Ova simbolična kulisa podsjetit će svakoga na svakodnevni život na prometnim raskrižjima, donoseći urbani šarm. Ispred samog City Stage-a, biti će postavljen putokaz koji će posjetiteljima pokazati smjer prema različitim pozornicama, olakšavajući snalaženje i istraživanje festivala. Na tri dana stvorit će se pravi mali grad sa svim svojim obilježjima usred Jaruna. Posebna atrakcija na festivalu također će biti i gondole koje se inače koriste za vožnju žičarom.  

City Stage započinje s izvedbama već u popodnevnim satima, pružajući vam priliku da cijeli dan provedete uživajući u glazbi i raznim zabavama. Ne samo da je ova pozornica izuzetno zanimljiva zbog svoje kulise i atmosfere, već nudi i nevjerojatno iskustvo glazbenog putovanja. 

Osim nastupa na City Stage-u, festival nudi mnogo drugih zanimljivosti i atrakcija koje vrijedi istražiti tijekom dana i noći. Oko same pozornice možete otkriti razna iznenađenja, poput štandova s hranom, umjetničkih instalacija i interaktivnih izložbi. Svaki kutak je pažljivo osmišljen kako bi posjetiteljima pružio nevjerojatno iskustvo. Posjetitelji će imati priliku istražiti svaki kutak ovog dijela festivala, a zasigurno će se otkriti još mnoštvo zanimljivosti i animacija. 

LMF Festival na City Stage-u donosi spoj glazbe, umjetnosti i urbanih elemenata, stvarajući nevjerojatno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Neovisno o tome jeste li glazbeni zaljubljenik ili samo tražite nešto novo i uzbudljivo, ovaj festival će vas očarati svojim jedinstvenim konceptom i energijom. Dođite i uživajte u ovoj glazbenoj poslastici koja će vam ostati u sjećanju, a više informacija o samom Festivalu potražite ovdje.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.