To je to što me zanima!

Olakšajte si život uz inovativne kućanske uređaje

Rad od kuće, pravila kojih se moramo pridržavati izvan svoja četiri zida te svakodnevno balansiranje između privatne i poslovne sfere – sve to čini našu svakodnevicu izazovnijom no ikada
Vidi originalni članak

Zima koja nam uskoro dolazi sa sobom donosi nove izazove i često nam se čini da nam je potrebna pomoć. Primjerice, kada odlazimo u trgovinu kupujemo veće količine namirnica koje potom nemamo gdje skladištiti. Slobodno vrijeme provodimo pripremajući zimnice, koje nam također zauzimaju puno prostora u hladnjaku ili ostavi. Hladni zimski dani koji su sve bliže nipošto nam ne idu u prilog niti kada je riječ o pranju i sušenju odjeće.

Svim ovim svakodnevnim izazovima doskočio je Samsung svojom inovativnom linijom kućanskih uređaja, koji pomoću napredne tehnologije i umjetne inteligencije, pamte navike i ponašanje korisnika, olakšavajući im tako kućanske poslove. Uz neizostavni prekrasni dizajn, Samsung kućanski uređaji savršeno se uklapaju i u naše kućanstvo.

Gotovo bezvučan

Ako ste ljubitelj sofisticiranog izgleda kućanskih uređaja, Samsung RB7300 hladnjaci s ravnom prednjom pločom od nehrđajućeg čelika će vas oduševiti. Ravnomjerno hlađenje, iznimno tih, gotovo bezvučan, jednostavan, praktičnog dizajna – hladnjak s ovakvim karakteristikama našao bi mjesto i u našoj kuhinji. Važno je naglasiti da su hladnjaci standardnog dizajna dubine 600 mm, tako da se savršeno uklapaju s kuhinjskim ormarićima. Minimalistički dizajn izvana nastavlja se i u unutrašnjosti hladnjaka, gdje se kriju još i zaslon, ravna polica za vina te spremnici i kutije za namirnice.

Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima, stoga je u ovim hladnjacima dostupno znatno više prostora za pohranu. Hladnjaci također imaju prekrasna ravna vrata, a određeni modeli imaju i integrirani dozator za vodu. Zahvaljujući All Around Cooling i Metal Cooling tehnologijama, ovi hladnjaci ravnomjerno hlade sve namirnice te održavaju njihovu svježinu, a njihov posebni Optimal Fresh+ odjeljak vam omogućuje vrhunsku fleksibilnost pohrane jer se može koristiti kao jedan veći ili dva zasebna pretinca za hranu s različitim temperaturama. Posebnost je i to što su hladnjaci iznimno tihi, proizvode samo 35 dB buke, a njihova izdržljivost je pojačana što ih čini idealnim „cimerom“ na dulje staze.

Štedi struju, vodi i vrijeme

Upoznate li se jednom s mogućnostima koje vam pružaju kućanski uređaji, poželjet ćete otići korak dalje. Prvo što će vam pasti na pamet, a za što najčešće nemate ni vremena, ni živaca, su silne količine rublja. Ako vam se hrpa odjeće za pranje gomila nevjerojatnom brzinom i zbog toga perilicu palite skoro svaki dan, značajna je potrošnja vode i struje. Ipak, Samsung ima rješenje i za to.

Samsung WW9800T perilica rublja dolazi s QuickDrive tehnologijom koja skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije do 20%. Zahvaljujući EcoBubble™ tehnologiji, perilica pojačava učinak deterdženta, koji se pretvara u mjehuriće, brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu. Uz sve to ova perilica još i štedi energiju. Higijensko čišćenje parom dubinski čisti svaki komad odjeće i tako uklanja prljavštinu te 99,9 % bakterija i alergena. Rublje je na taj način temeljitije oprano, dok su tkanina i boja odjeće sasvim očuvane.

Perilica o kojoj smo dosad mogli samo sanjati

Ova Samsung perilica ima i jednostavno Al Control sučelje, koje predlaže najprikladnije programe pranja rublja. Naime, AI Wash tehnologija računa težinu rublja te optimalnu količine vode i deterdženta za pranje. Najbolja stvar je što je u perilicu moguće i naknadno dodati komad odjeće zahvaljujući Add WashTM vratašcima.

Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Idi na 24sata