Obavijesti

Promo sadržaj

Olakšajte si život uz inovativne kućanske uređaje

Olakšajte si život uz inovativne kućanske uređaje
2

Rad od kuće, pravila kojih se moramo pridržavati izvan svoja četiri zida te svakodnevno balansiranje između privatne i poslovne sfere – sve to čini našu svakodnevicu izazovnijom no ikada

Zima koja nam uskoro dolazi sa sobom donosi nove izazove i često nam se čini da nam je potrebna pomoć. Primjerice, kada odlazimo u trgovinu kupujemo veće količine namirnica koje potom nemamo gdje skladištiti. Slobodno vrijeme provodimo pripremajući zimnice, koje nam također zauzimaju puno prostora u hladnjaku ili ostavi. Hladni zimski dani koji su sve bliže nipošto nam ne idu u prilog niti kada je riječ o pranju i sušenju odjeće.

Svim ovim svakodnevnim izazovima doskočio je Samsung svojom inovativnom linijom kućanskih uređaja, koji pomoću napredne tehnologije i umjetne inteligencije, pamte navike i ponašanje korisnika, olakšavajući im tako kućanske poslove. Uz neizostavni prekrasni dizajn, Samsung kućanski uređaji savršeno se uklapaju i u naše kućanstvo.

Gotovo bezvučan

Ako ste ljubitelj sofisticiranog izgleda kućanskih uređaja, Samsung RB7300 hladnjaci s ravnom prednjom pločom od nehrđajućeg čelika će vas oduševiti. Ravnomjerno hlađenje, iznimno tih, gotovo bezvučan, jednostavan, praktičnog dizajna – hladnjak s ovakvim karakteristikama našao bi mjesto i u našoj kuhinji. Važno je naglasiti da su hladnjaci standardnog dizajna dubine 600 mm, tako da se savršeno uklapaju s kuhinjskim ormarićima. Minimalistički dizajn izvana nastavlja se i u unutrašnjosti hladnjaka, gdje se kriju još i zaslon, ravna polica za vina te spremnici i kutije za namirnice.

Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima, stoga je u ovim hladnjacima dostupno znatno više prostora za pohranu. Hladnjaci također imaju prekrasna ravna vrata, a određeni modeli imaju i integrirani dozator za vodu. Zahvaljujući All Around Cooling i Metal Cooling tehnologijama, ovi hladnjaci ravnomjerno hlade sve namirnice te održavaju njihovu svježinu, a njihov posebni Optimal Fresh+ odjeljak vam omogućuje vrhunsku fleksibilnost pohrane jer se može koristiti kao jedan veći ili dva zasebna pretinca za hranu s različitim temperaturama. Posebnost je i to što su hladnjaci iznimno tihi, proizvode samo 35 dB buke, a njihova izdržljivost je pojačana što ih čini idealnim „cimerom“ na dulje staze.

Štedi struju, vodi i vrijeme

Upoznate li se jednom s mogućnostima koje vam pružaju kućanski uređaji, poželjet ćete otići korak dalje. Prvo što će vam pasti na pamet, a za što najčešće nemate ni vremena, ni živaca, su silne količine rublja. Ako vam se hrpa odjeće za pranje gomila nevjerojatnom brzinom i zbog toga perilicu palite skoro svaki dan, značajna je potrošnja vode i struje. Ipak, Samsung ima rješenje i za to.

Samsung WW9800T perilica rublja dolazi s QuickDrive tehnologijom koja skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije do 20%. Zahvaljujući EcoBubble™ tehnologiji, perilica pojačava učinak deterdženta, koji se pretvara u mjehuriće, brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu. Uz sve to ova perilica još i štedi energiju. Higijensko čišćenje parom dubinski čisti svaki komad odjeće i tako uklanja prljavštinu te 99,9 % bakterija i alergena. Rublje je na taj način temeljitije oprano, dok su tkanina i boja odjeće sasvim očuvane.

Perilica o kojoj smo dosad mogli samo sanjati

Ova Samsung perilica ima i jednostavno Al Control sučelje, koje predlaže najprikladnije programe pranja rublja. Naime, AI Wash tehnologija računa težinu rublja te optimalnu količine vode i deterdženta za pranje. Najbolja stvar je što je u perilicu moguće i naknadno dodati komad odjeće zahvaljujući Add WashTM vratašcima.

Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!