To je to što me zanima!

Ops Biotics - konačno smo pronašli snažnu biljnu kozmetiku bez mane

Prva Hrvatska biljna formulacija koji uzima sve u obzir, i ljepotu i zdravlje.
Vidi originalni članak

Fitzona je ponovno prepoznala znanje i vještinu Velemajstora fitoterapije koji stoje iza brenda Matičnjak i koji su se  usudili učiniti još jedan hrabar korak, onaj koji spaja biljke i ljepotu. Tako su razvili OPS Biotics biljnu aktivnu njegu koja je uz ceramide i peptide u svoje formule uključila i poznate nutriceutike poput silymarina iz sikavice, probiotika i prebiotika, omega kiseline, ekstrakta lista masline te ekstrakta šipka koji je super bogat prirodnim i izrazito stabilnim kompleksom vitamina C.  

Nedavno je otkriveno da silymarin nanesen direktno na kožu smanjuje pojavu finih bora, pora i smanjuje mrlje. Dokazano djeluje na usporavanje kronološkog starenja i fotostarenja kože. Prateći sve nove spoznaje i studije po pitanju biljnih aktivnih tvari u Matičnjaku su odmah reagirali i prvi na tržištu pokrenuli razvoj kozmetike koja u sebi sadrži aktivu bez premca. Iz Matičnjaka kažu:  „Svaka metrika koju ćete mjeriti za poboljšanje svoje kože, bilo da se radi o ujednačenosti tona, sjaju ili teksturi kože, sve se to estetski poboljšava ako u rutinu uključite silymarin, probiotike i ekstrakt lista masline. Oni su održivi, učinkoviti i sigurni a nalaze se 3-BIOTIC liniji za njegu kože, koju čine koncentrirani fluid, zaštitna krema i aktivna hidratantna maska.Aktivna probiotska linija s trostrukim kompleksom (prebiotk, probiotik i postbiotik) i ekstraktom sikavice i lista masline kreira površinsku zaštitu protiv UV-induciranog starenja (foto-aging) i onečišćenja iz zraka i okoliša,  pomaže ojačati mikrofloru u strukturi kože, te tako smanjiti gubitak vode (TEWL) uslijed loše ili nedovoljne funkcije lipidnog sloja. 3-biotički sustav u potpunosti zatvara krug zaštite jer pomaže održati i poboljšati imunitet kože, te održati mikrobiom kao osnovnu zaštitu i anti-aging faktor. Dubinski hrani i pomaže bržu obnovu kože i boost nove, zdrave kože. Prebiotici i postbiotici imaju protu-upalni učinak, stoga i utjecaj na rast kože (growth factor) te time djeluju na pomlađenu i vidljivo ljepšu kožu. Koža će uskoro biti čvršća i zaglađena sa smanjenim vidljivim borama. 

Osim inovativne i snažne 3-biotic linije, Ops Biotics predstavlja i svoj Vitamin C serum. Ima onih kozmetičkih sastojaka koje nije potrebno opisivati, predstavljati, objašnjavati. Iz generacije u generaciju oni su neprekinuti HIT, a upravo heroj među zvijezdama jest vitamin C. Neophodan. Nemamo bolju riječ. Međutim, ovo nije još jedan vitamin C serum na tržištu, ovo je jedini C serum koji je krcat vitaminom C punog spektra koji je nastao inovativnom tehnologijom iz cijelog ploda šipka. Vitamin C nije samo askorbinska kiselina, on u prirodi dolazi u kombinaciji s više dijelova. I baš ti, ostali dijelovi su zaslužni za njegovu slavu i dobar glas kao zaštitnika zdravlja i ljepote. Kompleks vitamina C iz ploda šipka dodatno je ojačan vitaminima A, E, B₃, B₅, F te mineralom ljepote MSM, Hijaluronskom kiselinom i Astaxanthinom što čini ovaj serum pravom anti-age bombom. Ovakav C serum punog spektra snažno djeluje protiv induciranog UV starenja kože, pomaže jačanju kolagena, neutralizira oksidiranje i stimulira rast nove kože. Najjači antioksidansi u velikim postotcima nezaobilazna su polazna točka svake lijepe i mladenačke kože. Bez obzira na godine.  

Znati da svoju kožu tretirate samo sa najboljim prirodnom njegom koja ne sadrži parabene, MIT, propylene glycol, silikone i parfeme je znak dubokog poštovanja i zahvalnosti naspram svoje kože i zdravlja uopće. 

Proizvode potražite po akcijskoj cijeni do 21.09. i na Shopaj24.

Usudite se pobijediti i napravite svoj prvi korak prema zadovoljstvu : Fitzona.hr

Idi na 24sata